Szeretsz utazni? Akkor ez a te állásajánlatod

Írta:  8200 Veszprém május 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Mindig vágytál egy olyan munkahelyre, amely biztosítja az anyagi feltételeket ahhoz, hogy minél többet láss a nagyvilágból? Én már megtaláltam, mint a Veszprém és Körzete Szuperinfó értékesítője.

Vannak álmaid, amiket megvalósítanál? Persze, hogy vannak, hiszen ezek motiválnak mindennap. Szeretnéd minél előbb elérni őket? Jelentkezz a munkatársunknak! Amennyiben kellően motivált vagy és mindent megteszel a cél érdekében, rövid idő alatt jelentős eredményeket érsz el. Te szabod meg, hogy mennyit akarsz keresni. Határ a csillagos ég. De tényleg.

Az első pillanattól kezdve fontos vagy számunkra, ezért az alap béren túl telefonnal, utiköltség hozzájárulással segítjük a munkád, illetve a szakmai fejlődést is biztosítjuk számodra, hogy neked már csak arra kelljen koncentrálnod, hogy a meglévő ügyfelekkel kommunikálj, illetve újakat keress fel, értékesítsd számukra az online, valamint az offline felületeinket. 

Küldd el az önéletrajzodat a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

Rengeteg a feladat, ezért 2018. május 31-én már döntünk is arról, hogy kivel szeretnénk egy személyes interjút lefolytatni. Vannak céljaid? Tennél érte? Jelentkezz értékesítőnek a Veszprém és Körzete Szuperinfóhoz és bővítsük együtt az "Itt jártunk" falunkat.

 

Ezt már olvasta!?

Új gyártócsarnokot avattak a Beurer-nél

Ezer négyzetméteres új gyártócsarnokot adtak át a Beruer GmbH veszprémi telephelyén hétfőn. 

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

Csúsznak, másznak, bizonyítanak

Spartan Race Veszprém Sprint elnevezéssel nemzetközi akadályfutó versenynek ad otthont Veszprém április 1-jén. Hétezer versenyző jelezte részvételét.

Hebling Ernő az év rendőre

Hebling Ernő a Bűnügyi Osztály Vagyon- és Gazdaságvédelmi Alosztályának vezetőjeként elévülhetetlen érdemeket szerzett a bűnügy szakterületén.

Hármas karambol Tótvázsony közelében

Rendőri irányítás mellett, félpályán haladhatott a forgalom.

Na-Bed