Veszprémben is keresik a következő X-Faktor énekeseit

Írta:  8200 Veszprém május 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket.

2018-ban ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői május 24-én, csütörtökön este Veszprémben várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után 2018-ban lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a veszprémi meghallgatáson!

Május 24-én, csütörtökön 17 órától ugyanis a veszprémi Daiquiri Cukrászda, Kávéház és Bárban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán, a veszprémi casting eseményénél, valamint a +36-30/195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Ezt már olvasta!?

Drasztikusan csökken az üzemanyagok ára

6 és 12 forinttal csökken az különböző üzemanyagok ára. 

A biztonságos vásárlásra hívták fel a figyelmet

A karácsonyi vásárban önkéntes nyugdíjas amatőr színészek játszottak el különböző vagyon elleni bűncselekményeket a vásárlóknak.

Az adatok szerint a Ryanair utasforgalma 18 százalékkal 116 millióra emelkedett.

Negyed évszázados Gizella Napok

Rendkívül gazdag, színes és szórakoztató programok lesznek a Gizella Napokon május 2. és 8. között Veszprémben.

Agresszíven viselkedett a vasútállomáson

Egy 54 éves helyi férfit igazoltattak a rendőrök kedden a veszprémi vasútállomáson.

Na-Bed