Veszprémben is keresik a következő X-Faktor énekeseit

Írta:  8200 Veszprém május 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket.

2018-ban ismét a tehetségeké a lehetőség az X-Faktor-ban az RTL Klub képernyőjén. Az elmúlt évek legnépszerűbb hazai énekes tehetségkutatójára már javában keresik a versenyzőket. A műsor szerkesztői május 24-én, csütörtökön este Veszprémben várják a vállalkozó szellemű énekeseket.

Az X-Faktor az utóbbi évek legsikeresebb és legnézettebb énekes tehetségkutató showműsora, amely ismét teret ad a tehetségeknek. Vastag Csaba, Kocsis Tibor, Oláh Gergő, Danics Dóra, Tóth Andi, Opitz Barbara valamint Ricco és Claudia után 2018-ban lehet, hogy az az énekes, duó vagy zenekar léphet a győztesek klubjába, aki kipróbálja magát a veszprémi meghallgatáson!

Május 24-én, csütörtökön 17 órától ugyanis a veszprémi Daiquiri Cukrászda, Kávéház és Bárban tartanak meghallgatást a műsor szerkesztői. A jelentkezőknek érdemes több számmal is készülni a castingra, és a hozzájuk tartozó zenei alapot magukkal vinni pendrive-on vagy CD-n a helyszínre.

Még több információt a meghallgatásról az X-Faktor hivatalos Facebook-oldalán, a veszprémi casting eseményénél, valamint a +36-30/195-9595 telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

Ezt már olvasta!?

A rendszerváltozás folyamata elevenedik meg Horváth Balázs sorsában és küzdelmeiben

A rendszerváltás utáni első hazai belügyminiszternek állítottak emléktáblát kedden Veszprémben.

Adománygyűjtőknek adták ki magukat

Öt személyt állítottak elő a veszprémi adventi vásárból - közölte a rendőrség.

CSOK - Megjelent a rendelet

Megjelent az új építésű ingatlanokhoz igényelhető támogatásról és kedvezményről szóló rendelet.

Erőteljes melegedés

Az előttünk álló héten akár 20°C-os maximumok is kényeztethetnek minket. 

Rajzpályázat 6-10 éves gyermekek részére

A Veszprém Megyei Védelmi Bizottság az idei évben megjelenő balatoni lakosságtájékoztató kiadványhoz kapcsolódóan rajzpályázatot hirdet 6-10 éves gyerekek részére. A pályázat témája: Balatoni nyaralás.

Na-Bed