Tisztelet a hősöknek Fotó: police.hu

Tisztelet a hősöknek

Írta:  8200 Veszprém január 14 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A „Doni áttörés” 73. évfordulójának alkalmából tartottak ünnepi megemlékezést Veszprémben.

A II. világháborús katasztrófában szinte teljesen megsemmisült magyar hadsereg „Szent László” 4. Honvéd Gyalogezred III. Zászlóaljának egykori laktanyája a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság épületének helyén állt. A harcokban elesett hősök emlékét az épület főbejáratánál elhelyezett márványtábla őrzi.

Veszprém megye fegyveres testületeinek vezetői itt rótták le közösen tiszteletüket és helyezték el koszorúikat a 2016. január 13-án tartott ünnepélyes megemlékezésen, amelynek során Rainer Pál történész ünnepi beszédében felidézte a korabeli történelmi eseményeket és méltatta a magyar katonák önfeláldozó küzdelmét, példamutató helytállását a nehéz körülmények között is - írta a police.hu.

Ezt már olvasta!?

17 százalékkal nőtt az álláshirdetések száma a második negyedévben

A feladott hirdetések száma 23 százalékkal emelkedett a szakmunka, 13 százalékkal a fizikai munka és 42 százalékkal bővült az adminisztráció kategóriában.

Egy év múlva kezdődhet meg az uszoda építése

Bienerth Oszkár, a Magyar Úszó Szövetség elnöke járt Veszprémben csütörtökön, hogy megismerje a városunkban folyó munkát és tájékozódjon a jövőről.

Porga Gyula: egy percre sem feledkezhetünk el az empátiáról

Amikor értesültem a Veszprémi Állatkertben történt szomorú incidensről, azonnal felhívtam Török László igazgató urat a kialakult helyzet mielőbbi rendezése érdekében - írja közleményében a polgármester. 

Webáruházakat zárt be a NAV

A cégcsoport elektronikai- és háztartási gépek kis-és nagykereskedelmével foglalkozott.

Hidegfront okoz szeles időt

Gyakran érkeznek frontok az előttünk álló héten. 

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika