Strandidővel kezdődik a nyár

Írta:  8200 Veszprém június 01 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Pénteken elérheti a maximum a 30°C-ot és a hétvégén sem fogunk fázni. 

Pénteken sokat süt a nap, csak kevés fátyol felhő jelenik meg az égen. Az esti órákban a tőlünk nyugatabbra kialakuló zivatarok felhőzete megközelíti a várost, azonban csapadékot várhatóan nem hoznak. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 30°C-ot - írja a VMeteo.hu

Szombaton a több órás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, több helyen alkul ki zápor, zivatar a térségünkben, a mostani számítások szerint ezek azonban elkerülik Veszprémbet. Kissé megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 16°C-ig csökken, a maximum 28°C kürül lesz.

A folytatásban is nyárias időben lesz részünk, hétfőtől azonban megnő a frissíatő záporok, zivatarok esélye, de egyértelműen nem a csapadékon lesz a hangsúly.

A Balaton Siófoknál 23°C-os, a csopaki strandon 25°C.

Ezt már olvasta!?

Emelkedett a benzin ára

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változott.

Körültekintően a termékbemutatókon

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a lakosságot, hogy az ilyen rendezvényeken legyenek megfontoltak, és kellő mértékben tájékozódjanak az eladásra kínált termékről.

Átszervezik a tömegközlekedést

Jelentősen módosulhat a helyi járatos közlekedés Veszprémben a Pénzügyi és Költségvetési Bizottság elé került előterjesztés szerint.

Föld napja a Veszprémvölgyben

Szombaton diákok érkeztek csoportosan. Vasárnap a családokat várják. 

Javítanánk a fogyatékos honfitársaink helyzetén

Ötödik személyes vállalásom a fogyatékos személyek ellátásának javításáról szól - jelentette be Varga-Damm Andrea.

Na-Bed