Strandidővel kezdődik a nyár

Írta:  8200 Veszprém június 01 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Pénteken elérheti a maximum a 30°C-ot és a hétvégén sem fogunk fázni. 

Pénteken sokat süt a nap, csak kevés fátyol felhő jelenik meg az égen. Az esti órákban a tőlünk nyugatabbra kialakuló zivatarok felhőzete megközelíti a várost, azonban csapadékot várhatóan nem hoznak. Mérsékelt délkeleti szél fúj. A hőmérséklet csúcsértéke eléri a 30°C-ot - írja a VMeteo.hu

Szombaton a több órás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, több helyen alkul ki zápor, zivatar a térségünkben, a mostani számítások szerint ezek azonban elkerülik Veszprémbet. Kissé megélénkül az északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 16°C-ig csökken, a maximum 28°C kürül lesz.

A folytatásban is nyárias időben lesz részünk, hétfőtől azonban megnő a frissíatő záporok, zivatarok esélye, de egyértelműen nem a csapadékon lesz a hangsúly.

A Balaton Siófoknál 23°C-os, a csopaki strandon 25°C.

Ezt már olvasta!?

Önkéntes tűzoltók vehették át a pályázaton nyert eszközeiket

Magyarország mentő tűzvédelme az önkéntesek nélkül nem lenne teljes, a beavatkozásoknál rájuk éppen annyira szükség van, mint a hivatásos erőkre.

Ezt minden civil szervezetnek meg kell tennie!

A regisztráció minden szervezetre kötelező érvényű, függetlenül a nagyságától vagy a pénzforgalmától.

Módosította a parlament a munka törvénykönyvét

Megszavazta a parlament szerdán a munka törvénykönyvének módosítását, amely tartalmazza egyebek mellett a munkaidőbeosztás önkéntes megváltoztatásának és az önként vállalt túlmunkának a lehetőségét.

Megközelíthető politikusok

Nemcsak a kampányról fog szólni ez az iroda - ezt ígérte a veszprémi Narancspont megnyitóján dr. Navracsics Tibor uniós biztos.

Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika