Jókedv árad a falakról

Írta:  8200 Veszprém június 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Változatos és színes épületek várnak ránk a belvárosban tíz napon keresztül. 

Mindannyian színes, jókedvű városban szerenénk élni, a gyerekek is ilyen várost álmodnak maguknak a képek alapján - vélekedett Porga Gyula polgármester a VeszprémFest rajzpályázatának díjátadóján a napokban.

 

Hegyeshalmi László, a szakmai zsűri vezetője, a Művészetek Háza igazgatója elmondta, több mint 200 pályamű érkezett, nehéz volt kiválasztani azt a 10-10 alkotás, melyek a tűztorony és a városháza falát díszíthetik a Rozé, Rizlink és Jazz Napok alatt.

A széles támogatói körnek köszönhetően ajándékokkal gazdagon távoztak az alkotók.  

Ezt már olvasta!?

4000 milliárd forint áll rendelkezésre közúti és vasúti fejlesztésekre 2022-ig

Vasúti fejlesztésre mintegy 1500 milliárd forint uniós, közúti fejlesztésekre pedig 1200 milliárd forint uniós és 1300 milliárd forint hazai forrás áll rendelkezésre.

9 milliárd forintos program indul munkásszállások építésére

A támogatás keretében az építési és felújítási, valamint a beruházás célját szolgáló új tárgyi eszközök költségei számolhatók el.

Közel a lélektani határ

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból.

Kedden eldől az idei nagypéntek sorsa

Kéthetes ülésbe kezd a magyar Országgyűlés.

Meggyanúsítottak egy férfit a Teréz körúti robbantással

Keszthelyen fogták el a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját szerdán - jelentette be Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója.

Na-Bed