Nyári nap, este zivatarral

Írta:  8200 Veszprém június 12 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A kedd esti óráktól heves zivatarok érkezésére kell számítani. 

Kedden eleinte derült, illetve gyengén felhős lesz az ég felettünk, délután azonban egyre erősebben megnövekszik a felhőzet. A késő esti óráktól nyugat, délnyugat felől zivatarok érkeznek. A hevesebb időjárási események a nyugati országrész felett várhatóak, de nálunk is kialakulhatnak viharos széllökéssel kísért zivatarok. Napközben általában mérsékelt marad a délnyugati szél. A hőmérséklet maximuma elérheti a 30°C-ot - írja a VMeteo.hu

Szerdán napos és erősebben felhős időszakok váltakoznak, többször is számíthatunk átvonuló záporra, zivatarra. Többnyire gyenge marad a délnyugati légmozgás, ami estére északnyugatira fordul. A szél csak zivatar idején élénkülhet meg átmenetileg. A hőmérséklet reggel 17°C közelében lesz, a maximum 26°C körül ígérkezik.

Csütörtökön hidegfront érkezik többszöri esővel, megerősödő északnyugati széllel, lehűléssel. A hétvégén záporok, zivatarok kíséretében ismét erősödik a nappali felmelegedés.

 

Ezt már olvasta!?

Csütörtökön délelőtt érkeznek haza az első magyar olimpikonok a riói játékokról.

Csökken az üzemanyagok ára

Csökkenti bruttó 7 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 6 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI.

Festékszórózó fiatalokat fogtak a Dózsavárosban

Vádemelési javaslattal zártak le egy rongálás miatt indított nyomozást a veszprémi rendőrök.

Választás 2018 - Országos átlag feletti a részvétel Veszprémben

Vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson délelőtt 11 óráig a szavazásra jogosultak 29,93 százaléka adta le szavazatát.

Ivott, majd vezetett. Csúnya vége lett

A veszprémi rendőrök büntetőeljárást indítottak a 41 éves várpalotai férfival szemben.

Na-Bed