Nyári nap, este zivatarral

Írta:  8200 Veszprém június 12 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A kedd esti óráktól heves zivatarok érkezésére kell számítani. 

Kedden eleinte derült, illetve gyengén felhős lesz az ég felettünk, délután azonban egyre erősebben megnövekszik a felhőzet. A késő esti óráktól nyugat, délnyugat felől zivatarok érkeznek. A hevesebb időjárási események a nyugati országrész felett várhatóak, de nálunk is kialakulhatnak viharos széllökéssel kísért zivatarok. Napközben általában mérsékelt marad a délnyugati szél. A hőmérséklet maximuma elérheti a 30°C-ot - írja a VMeteo.hu

Szerdán napos és erősebben felhős időszakok váltakoznak, többször is számíthatunk átvonuló záporra, zivatarra. Többnyire gyenge marad a délnyugati légmozgás, ami estére északnyugatira fordul. A szél csak zivatar idején élénkülhet meg átmenetileg. A hőmérséklet reggel 17°C közelében lesz, a maximum 26°C körül ígérkezik.

Csütörtökön hidegfront érkezik többszöri esővel, megerősödő északnyugati széllel, lehűléssel. A hétvégén záporok, zivatarok kíséretében ismét erősödik a nappali felmelegedés.

 

Ezt már olvasta!?

45 tonna gyümölcsöt foglaltak le, az árut azonnal értékesítették 6 millió forintért.

Chagall alkotások Veszprémben

A sokszínű és álomszerű képeiről ismert Marc Chagall több mint 150 alkotását tekinthetjük meg.

Balatonfüreden az ünnepi zászlófelvonást és a tó megkoszorúzását követően Szabó Tünde sportért felelős államtitkár szombaton megnyitotta a 2017-es vitorlás évadot.

Erre nem számítottak a megállított autósok

Csokoládéval köszöntötték a szabályosan közlekedő sofőröket a veszprémi rendőrök.

A szombati munkanapokon csak félgőzzel dolgozunk

Többet segítenek a gazdaságnak az egy munkaszüneti nappal meghosszabbított hétvégék.

Na-Bed