Nyári nap, este zivatarral

Írta:  8200 Veszprém június 12 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A kedd esti óráktól heves zivatarok érkezésére kell számítani. 

Kedden eleinte derült, illetve gyengén felhős lesz az ég felettünk, délután azonban egyre erősebben megnövekszik a felhőzet. A késő esti óráktól nyugat, délnyugat felől zivatarok érkeznek. A hevesebb időjárási események a nyugati országrész felett várhatóak, de nálunk is kialakulhatnak viharos széllökéssel kísért zivatarok. Napközben általában mérsékelt marad a délnyugati szél. A hőmérséklet maximuma elérheti a 30°C-ot - írja a VMeteo.hu

Szerdán napos és erősebben felhős időszakok váltakoznak, többször is számíthatunk átvonuló záporra, zivatarra. Többnyire gyenge marad a délnyugati légmozgás, ami estére északnyugatira fordul. A szél csak zivatar idején élénkülhet meg átmenetileg. A hőmérséklet reggel 17°C közelében lesz, a maximum 26°C körül ígérkezik.

Csütörtökön hidegfront érkezik többszöri esővel, megerősödő északnyugati széllel, lehűléssel. A hétvégén záporok, zivatarok kíséretében ismét erősödik a nappali felmelegedés.

 

Ezt már olvasta!?

Rég nem látott egység Veszprémben

A választási eredményt értékelte Porga Gyula polgármester és Ovádi Péter, a Fidesz Veszprém megye 01. számú választókerületének elnöke.

1000 milliárd forint uniós vasútfejlesztési támogatást vár Magyarország

Az is cél, hogy 2022-ben az ország bármely településéről 30 percen belül el lehessen érni egy gyorsforgalmi utat.

Még egy hétig lehet kérni az szja-bevallás tervezetének postázását

A NAV idén 3,8 millió adózó számára külön kérés nélkül készítik el az szja-bevallási tervezetet.

Teljesen lezárták a 73-ast Csopak közelében

Eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion az út széli árokba hajtott a 73-as számú főút 3. kilométerszelvényében csütörtök este.

Na-Bed