Erős lehűlést hoz a hétvége

Írta:  8200 Veszprém június 20 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szerdán és csütörtökön a hőmérséklet maximuma még elérheti a 30°C-ot, a hétvégén azonban ennél jóval hidegebb lesz. 

Szerdán a több órás napsütés mellett időnként megnövekszik a felhőzet, foltokban kialakulnak záporok, zivatarok. Ezek várhatóan elkerülik a várost, de kis valószínűséggel nálunk is előfordulhat kevés csapadék. Általában gyenge marad a délkeleti szél. A hőmérséklet 30°C közelében tetőzik - írja a VMeteo.hu.

Csütörtökön fátyol felhőzet szűri a nap fényét. Az érkező hidegfront előtt még egy nyári napot élvezhetünk. A mérsékelt délnyugati szélben a reggeli 19°C-ot követően délután 30°C ígérkezik. A hidegfront a késő esti, kora éjszakai órákban érkezik záporok, zivatarok és megerősödő északnyugati szél kíséretében.

Pénteken eleinte borult lesz az ég felettünk, esővel, záporesővel, a csapadék mennyisége azonban még bizonytalan. Később csökken a felhőzet, kisüt a nap. A gyakran erős északnyugati szél délutánra jelentősen mérséklődik. A hőmérő higanyszála reggel 16°C-ot mutathat, a délelőtti órákban azonban várhatóan tovább hűl a levegő, délután a napsütés hatására azonban gyorsan melegszik és 18°C-ot is mérhetünk. Az ilyenkor szokásosnál hűvösebb lesz a hétvégén is.

Ezt már olvasta!?

Az áruházlánc 2017. január 1-je óta 200 millió forintot fordított a Tesco Akadémia képzéseire, amelyen 3294 fő vett részt.

Gázszag miatt hívták a szakembereket

A Pannon Egyetem "I" épületéhez riasztották a katasztrófavédőket hétfőn délután.

Az érintett magyar légi utasok 97 százaléka nem kért kártérítést késés után

A ki nem fizetett kártérítések teljes becsült összege 23 milliárd forint.

A nemzeti együttes a tervek szerint 15 órakor indul haza Nizzából és várhatóan 17 órára ér Budapestre.

Kézilabdások adtak bűnmegelőzési tanácsokat

A bevásárlás során is ügyeljünk értékeinkre. 

Na-Bed