Veszélyes is lehet a napozás

Írta:  8200 Veszprém június 20 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A káros UV sugárzás öregíti a bőrt, és akár bőrrák kialakulásához is vezethet.

A napozás, a napon történő tartózkodás egészséges, a napfény hatására nő a bőr D-vitamin koncentrációja, ami főként a csontok szilárdságának megőrzése, és az erős immunrendszer miatt is fontos.

A túlzásba vitt napozás azonban veszélyeket is rejthet magában. A káros UV sugárzás öregíti a bőrt, és akár bőrrák kialakulásához is vezethet. A szakemberek szerint fontos, hogy a nyári hónapokban fényvédő krémeket használjunk, és ruházatunkkal is védjük a bőrünket - hangzott el a  tudósításában. 

A szakember tanácsai ide kattintva érhetők el. 

Ezt már olvasta!?

Intézményi felújítások

Közel 110 millió forintot költ az önkormányzat az idei büdzséből intézményi felújításokra. Több iskolánál már a munkaterületet is átadták.

Az Európai Központi Bank (EKB) 0,05 százalékról 0 százalékra csökkentette irányadó kamatát csütörtöki kamatdöntő ülésén.

Hamarosan kezdődnek a középfokú iskolák központi írásbeli felvételi vizsgái

Január 21-én kezdődnek a középfokú iskolák központi írásbeli felvételi vizsgái - közölte az Oktatási Hivatal (OH) szerdán az MTI-vel.

A foglalkoztatottak száma 4 millió 240 ezer volt a november-januári három hónapban, 113 ezerrel több, mint egy évvel korábban.

Arra szolgáltató azt kéri, az érintettek az úthasználati jogosultságot elővételben vegyék meg.

Na-Bed