Napi bevásárlási nehézségek a belvárosban

Írta:  8200 Veszprém július 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprém központjában két nagy élelmiszer áruházat is felújítanak a nyár folyamán. Az itt lakóknak csak a kisebb áruválasztékkal rendelkező boltok maradtak.

Nincs könnyű helyzetben az a Veszprém belvárosában élő, aki szeretne széles kínálatból élelmiszert vásárolni. Eddig két helyen is volt erre lehetőség, mostanra azonban mindegyiket bezárták, egy időben zajlik az átalakításuk - hívta fel a figyelmünket erre egy olvasónk.

A plázában lévő üzletethelyiséget az Aldi vette át és várhatóan a nyár végén nyit, a Skála földszintjén elhelyezkedő Spar pedig a napokban zárt be és megújult, modern külsővel csak szeptember közepén nyit újra a tervek szerint.

Az itt élőknek két hónapon keresztül meg kell elégedniük a kisebb kínálatot garantáló boltokkal, ha valamit sürgősen pótólni kell a háztartásban, de ha egy komolyabb bevásárlást szeretnének beiktatni, kénytelenek a városszéli bevásárlóközpontokat megcélozni.
 

Ezt már olvasta!?

Halált okozó testi sértés bűntette miatt hozhatnak ítéletet

A vádlott ittas állapotban bántalmazta élettársát, aki később belehalt a sérüléseibe. Szerdán ítélet születhet az ügyben a Veszprémi Törvényszéken.

Fagyasztott zöldség még nem okozott ekkora riadalmat

Több tízezren osztották meg a Facebookon azokat a bejegyzéseket, amelyek betegséget okozó fagyasztott zöldségekről szóltak. 

Véget ért az 50. Kékszalag

A rajthoz állt 681 hajóból 545 teljesítette a jubileumi 50. Kékszalag Erste Nagydíjat, amelyet a svájci Safram nyert meg.

4-4 forinttal lesz olcsóbb az üzemanyag.

A Budapest Parkban lépnek fel jövőre.

Na-Bed