Napi bevásárlási nehézségek a belvárosban

Írta:  8200 Veszprém július 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprém központjában két nagy élelmiszer áruházat is felújítanak a nyár folyamán. Az itt lakóknak csak a kisebb áruválasztékkal rendelkező boltok maradtak.

Nincs könnyű helyzetben az a Veszprém belvárosában élő, aki szeretne széles kínálatból élelmiszert vásárolni. Eddig két helyen is volt erre lehetőség, mostanra azonban mindegyiket bezárták, egy időben zajlik az átalakításuk - hívta fel a figyelmünket erre egy olvasónk.

A plázában lévő üzletethelyiséget az Aldi vette át és várhatóan a nyár végén nyit, a Skála földszintjén elhelyezkedő Spar pedig a napokban zárt be és megújult, modern külsővel csak szeptember közepén nyit újra a tervek szerint.

Az itt élőknek két hónapon keresztül meg kell elégedniük a kisebb kínálatot garantáló boltokkal, ha valamit sürgősen pótólni kell a háztartásban, de ha egy komolyabb bevásárlást szeretnének beiktatni, kénytelenek a városszéli bevásárlóközpontokat megcélozni.
 

Ezt már olvasta!?

Veszprémben tárgyalt a lengyel és a magyar államfő

Elsősorban az infrastruktúrafejlesztés és az energiabiztonság megteremtése volt a veszprémi magyar-lengyel elnöki találkozó témája.

Rekordot döntött az áramfogyasztás

A december 8-án mért 6749 megawatt az eddigi legmagasabb rendszerterhelési adat Magyarországon.

Erről Navracsics Tibor, az Európai Bizottság oktatásért, kultúráért, ifjúságpolitikáért és sportért felelős biztosa beszélt egy előadásában.

Véradásra hív a Magyar Vöröskereszt

A vártnál kevesebben adtak vért január első két hetében.

Fejek hullottak a PLT-nél

Leváltották a Pannon Lapok Társasága Lapcsoport ügyvezetésének elnökét, Szabó Miklóst.

Na-Bed