Leendő iskolásokat jutalmaztak

Írta:  8200 Veszprém január 17 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése
Képgaléria

Észkerék címmel hirdetett levelező játékot óvodások számára a Deák iskola. Az ünnepélyes díjkiosztót a napokban tartották meg.

Közel 20 intézmény 261 iskolába készülő óvodása oldotta meg a kétfordulós logikai feladványsorozatot. "Ez nem egy eredményhirdetés, hanem ünnepélyes díjkiosztó" - fogalmazott Horváth Szilárd, a Deák Ferenc Általános Iskola igazgatója. Mint mondta, az volt a lényeg, hogy foglalkoztak vele a gyerekek és nagyon sok értékes megoldás született.


A galéria megtekintéséhez kattintson a képre

Természetesen senki sem távozott üres kézzel a helyszínről, ahol az alaphangulatról a Borkőmoszat együttes gondolkodott a picik és nagyok legnagyobb örömére. 

Az igazgató emlékeztetett, január 20-án, szerdán ismét várják az iskola előtt álló óvodásokat és szüleiket. 17 órától ovisulit tartanak, ahol bemutatják az intézményt, illetve játékos foglalkozást vezetnek a leendő elsősök tanítói.  

Képgaléria

{gallery}367{/gallery}

Ezt már olvasta!?

Ennek ellenére továbbra is a főváros és tizenhárom megye több egészségügyi intézményében van részleges vagy teljes látogatási tilalom.

A járulékcsökkentéssel a magyar gazdaság versenyképességét kell erősíteni.

Ajándékoztak a rendőrök

A téli időszak megváltozott közlekedési viszonyaira hívták fel a sofőrök figyelmét a veszprémi rendőrök kedden.

VEDAC: Erre az évre büszkék lehetünk!

A szakmai munka és a rendezvényszervezés terén is kiemelkedőt alkotott a VEDAC 2018-ban. Értékelés az eredmények tükrében.

Horvát diákok Veszprémben

Horvát cserediákokat fogadott a városházán Porga Gyula polgármester kedden délelőtt.

Na-Bed