Intézmények újulnak meg Fotó: Veszprém TV

Intézmények újulnak meg

Írta:  8200 Veszprém augusztus 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Javában zajlanak a városi intézményekben a nyári felújítási munkálatok. Ezekre a beruházásokra 60 millió forintot költ az önkormányzat az idei költségvetésből. 

A legtöbb helyen a nyílászárókat, a burkolatokat cserélik, öltözőket újítanak fel vagy a közműveket korszerűsítik, a munkálatok városszerte mintegy 20 intézményt érintenek - hangzott el a Veszprém TV tudósításában. 

A 60 millió forint kétharmadát helyi gyermekintézmények korszerűsítésére fordítják, az önkormányzat számára ugyanis fontos, hogy ne csak most a Családok Évében, hanem folyamatosan a lehető legjobb feltételeket biztosítsák a gyermekeket nevelő veszprémi családok számára – fogalmazott sajtótájékoztatóján Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere.

Ezt már olvasta!?

Pénzt tett a gépkocsi iratai közé

Így akarta elősegíteni a sikeres műszaki vizsgát.

Különleges koprodukcióban készül az Isten pénze

Egyedülálló vállalkozásként a Veszprémi Petőfi Színház és a Székesfehérvári Vörösmarty Színház koprodukcióban mutatja be a népszerű musicalt.

Két baleset egy nap alatt

Két kisebb közúti közlekedési baleset is történt a megyében csütörtökön, amelyeknél tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

Választás 2018 - Veszprém továbbra is átlag felett

A vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 15 óráig a szavazásra jogosultak 53,64 százaléka adta le szavazatát országosan.

Szeptember 30-ig regisztrálhatnak a civil szervezetek az szja 1 százalékára

Az az új kedvezményezett, amely idén nem regisztrál, jövőre nem részesülhet a felajánlásokból.

Na-Bed