Intézmények újulnak meg Fotó: Veszprém TV

Intézmények újulnak meg

Írta:  8200 Veszprém augusztus 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Javában zajlanak a városi intézményekben a nyári felújítási munkálatok. Ezekre a beruházásokra 60 millió forintot költ az önkormányzat az idei költségvetésből. 

A legtöbb helyen a nyílászárókat, a burkolatokat cserélik, öltözőket újítanak fel vagy a közműveket korszerűsítik, a munkálatok városszerte mintegy 20 intézményt érintenek - hangzott el a Veszprém TV tudósításában. 

A 60 millió forint kétharmadát helyi gyermekintézmények korszerűsítésére fordítják, az önkormányzat számára ugyanis fontos, hogy ne csak most a Családok Évében, hanem folyamatosan a lehető legjobb feltételeket biztosítsák a gyermekeket nevelő veszprémi családok számára – fogalmazott sajtótájékoztatóján Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere.

Ezt már olvasta!?

1550 járművet ellenőriztek

Fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai, ahol a rendszámfelismerő berendezést is alkalmazták.

A hétvégén átmenetileg szárazabbra fordul az időjárás.

Felfelé is nézzen a kereszteződésben!

Még hónapokig számíthatunk mentőhelikopterre a belvárosi kereszteződésekben, bár az ilyen sürgős esetek száma "igen ritka".

Ismét rajzpályázatot hirdet a VeszprémFest

A VeszprémFest az elmúlt évek sikerén felbuzdulva idén is rajzpályázatot hirdet a Veszprémben található általános- és középiskolák diákjai számára.

Pár órán belül efogták a robogó tolvajt

A veszprémi rendőrök öt órán belül előállították a helyi kapitányságra a 26 éves férfit.

Na-Bed