Intézmények újulnak meg Fotó: Veszprém TV

Intézmények újulnak meg

Írta:  8200 Veszprém augusztus 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Javában zajlanak a városi intézményekben a nyári felújítási munkálatok. Ezekre a beruházásokra 60 millió forintot költ az önkormányzat az idei költségvetésből. 

A legtöbb helyen a nyílászárókat, a burkolatokat cserélik, öltözőket újítanak fel vagy a közműveket korszerűsítik, a munkálatok városszerte mintegy 20 intézményt érintenek - hangzott el a Veszprém TV tudósításában. 

A 60 millió forint kétharmadát helyi gyermekintézmények korszerűsítésére fordítják, az önkormányzat számára ugyanis fontos, hogy ne csak most a Családok Évében, hanem folyamatosan a lehető legjobb feltételeket biztosítsák a gyermekeket nevelő veszprémi családok számára – fogalmazott sajtótájékoztatóján Némedi Lajos, Veszprém alpolgármestere.

Ezt már olvasta!?

A Vörösmarty téri rendezvényen kizárólag kézműves termékekkel találkozhat a vásárló.

Mutasd meg a Facebook falad, megmondom ki vagy

A legnépszerűbb közösségi oldal célja, hogy jól érezzük magunkat használatakor, ehhez minden adatot felhasznál rólunk. Még akkor is információkat gyűjt rólunk, amikor más oldalakat nézünk.

30 éves a Légierő Zenekar
A jubileumi koncertre katonai, népi és egyházi zenékkel valamint jazz feldolgozásokkal készült Katona János alezredes együttese.
Itt a bizonyíték, Veszprém világváros

A megyeszékhely egyes részein gyakori vendég volt a köd szombaton, máshol szinte semmi nem zavarta a napsütést.

Jubiláló Bakonykarszt

Az országban az elsők között épült meg a Veszprémi Vízmű 120 évvel ezelőtt - ünnepelte a társaság, amely alkalomból egy múzeumot is átadtak.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika