Létszámbővítést is eredményez a beruházás

Írta:  8200 Veszprém január 18 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Jelentősen növelte munkacsarnokát a veszprémi nass magnet Hungária Kft, amit az elmúlt hétvégén adtak át hivatalosan.

A nass magnet Hungária Kft. jogelődje még 1996-ban alakult meg Veszprémben “zöldmezős” beruházásként. Az elmúlt évben, a vállalatcsoport fennállásának kilencvenedik évében egy stabil és növekvő pozíciót töltött be a gép- és autóipar dinamikusan fejlődő piacán. A kft. fontos munkaadója a városnak, jelenleg 270 főt foglalkoztatnak.


Klaus Kiechheim

Klaus Kiechheim, a nass magnet Hungária Kft. anyavállalatának tulajdonosa és ügyvezetője elmondta, a forgalom növekedése tette szükségessé a bővülést. A most átadott új, 3000 négyzetméteres csarnok megépítésével a jelenlegi üzemben 800 négyzetméter termelő terület szabadult fel, helyet biztosítva technológiailag új termékek előállításának. Ezzel egyidejűleg a gyártási kapacitás is bővül, ennek eredményeként 20-25 fős létszámbővítés várható. 

Porga Gyula polgármester a hivatalos átadó alkalmával hangsúlyozta, mi veszprémiek csak akkor lehetünk sikeresek, ha az itt található vállalkozások is eredményesek. “Nincs okunk panaszra” - tette hozzá, hiszen erős gazdasági társaságok a szövetségeseink ebben.

A beruházás összköltsége több mint kétmillió euró volt. 

 

Ezt már olvasta!?

Veszprémi szemle negyvenedszer

Megjelent a Veszprémi szemle 18. évfolyamának első, összességében a várostörténeti folyóirat 40. száma.

A Balaton messze az ország legbiztonságosabb természetes vize

A fulladások száma harmadára csökkent tavalyhoz képest.

Megszűnt az ammóniaszivárgás Pétfürdőn

Egy tartály egyik vezetéke sérült meg.

Utolsó segítség

A kétségbeesett emberek utolsó megmentése érdekében figyelemfelhívó matricákat helyeztek ki a Szent István völgyhíd korlátjaira.

Péntektől vonatpótló buszok járnak Székesfehérvár és Veszprém között

Vonatpótló buszok járnak egy héten át Székesfehérvár és Veszprém között pályakarbantartás miatt. Jelentősen módosul a menetrend is. 

Na-Bed