Létszámbővítést is eredményez a beruházás

Írta:  8200 Veszprém január 18 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Jelentősen növelte munkacsarnokát a veszprémi nass magnet Hungária Kft, amit az elmúlt hétvégén adtak át hivatalosan.

A nass magnet Hungária Kft. jogelődje még 1996-ban alakult meg Veszprémben “zöldmezős” beruházásként. Az elmúlt évben, a vállalatcsoport fennállásának kilencvenedik évében egy stabil és növekvő pozíciót töltött be a gép- és autóipar dinamikusan fejlődő piacán. A kft. fontos munkaadója a városnak, jelenleg 270 főt foglalkoztatnak.


Klaus Kiechheim

Klaus Kiechheim, a nass magnet Hungária Kft. anyavállalatának tulajdonosa és ügyvezetője elmondta, a forgalom növekedése tette szükségessé a bővülést. A most átadott új, 3000 négyzetméteres csarnok megépítésével a jelenlegi üzemben 800 négyzetméter termelő terület szabadult fel, helyet biztosítva technológiailag új termékek előállításának. Ezzel egyidejűleg a gyártási kapacitás is bővül, ennek eredményeként 20-25 fős létszámbővítés várható. 

Porga Gyula polgármester a hivatalos átadó alkalmával hangsúlyozta, mi veszprémiek csak akkor lehetünk sikeresek, ha az itt található vállalkozások is eredményesek. “Nincs okunk panaszra” - tette hozzá, hiszen erős gazdasági társaságok a szövetségeseink ebben.

A beruházás összköltsége több mint kétmillió euró volt. 

 

Ezt már olvasta!?

A műanyag szívószál és fültisztító pálcika betiltását tervezi Nagy-Britannia

A világ tengereit veszélyeztető műanyaghulladék mennyiségének csökkentése a cél.

Választás 2018 - Fideszes kétharmad a parlamentben

A 2018. április 8-i választások alkalmával leadott szavazatok 98,5 százalékának összesítése után a Fidesznek 133 mandátuma lesz a parlamentben.

Kétféle ember létezik: akit már ért baleset és akit majd fog

Megdöbbentő baleseti felvételekkel, látványos bemutatókkal tartott középiskolások számára balesetmegelőzési napot a rendőrség pénteken az Arénánál.

Az szja-bevallások jellemző hibáira hívta fel a figyelmet a NAV közleményében.

Őszre készül el Veszprém megye klímavédelmi stratégiája

Célja a káros gázkibocsátás mérséklésén túl a szemléletformálás.

Na-Bed