Kollégiumi felújítások Veszprémben Kép: Veszprém TV

Kollégiumi felújítások Veszprémben

Írta:  Veszprém TV augusztus 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Megújul nyáron a Veszprémi Középiskolai Kollégium. Mindkét épületben korszerűsítik a vizesblokkokat és burkolatot cserélnek a folyosókon. 

A portákra kamerás beléptető rendszert telepítenek és egy tankonyhát is kialakítanak a „C” épület földszintjén. A felújításokra pályázati támogatást nyert a Veszprémi Tankerület, a munkák befejezési határideje augusztus 25 - tudósított a Veszprém TV

A diákotthon "B" és "C" épületeit érinti a felújítás, amit még májusban kezdett el a kivitelező. Mindkét épületben korszerűsítik a vízesblokkokat, a folyosókra új járólap kerül, új bútorok fogadják majd a diákokat a közösségi terekben és a szobák egy részében is. 

A két kollégiumi épület a 60-as, 70-es években épült, a 2000-es évek elején volt egy nagyobb felújítás, amikor szigeteltek és az ablakok egy rését cserélték ki, de belül jelentősebb korszerűsítés a nyitás óta nem történt. 

A felújításra 149 millió forint pályázati támogatási nyert a Veszprémi Tankerület. 

Ezt már olvasta!?

A tavalyi év második felének növekvő trendjét követően idén februárban ismét mérséklődött a pénzromlás üteme Magyarországon.

Interneten, biztonságosan

A világháló előnyei mellett meg kell említeni annak hátrányait is. 

Egyre többen akarnak a Pannon Egyetemen tanulni

Országosan mintegy hat százalékkal jelentkeztek többen felsőfokú tanulmányokra idén mint korábban. A veszprémi Pannon Egyetem iránt érdeklődők száma ennél is nagyobb mértékben nőtt.

Meszlényi Norbert az év mentőse

Hagyományteremtő céllal, első alkalommal adták át “Az Év Veszprémi Mentőse” díjat hétfőn délelőtt.

Graffitivel dekorálták a felüljárót

A veszprémi rendőrök elfogták a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható 20 és 19 éves fiatalokat.

Na-Bed