Bezárt egy kultikus veszprémi hamburgerező

Írta:  8200 Veszprém augusztus 29 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Semmi flanc, csilivili teríték. Csak a színtiszta hamburger, esetleg hot-dog. Hiányozni fog ez a letisztultság a belváros kínálatából.  

Az ablak becsukva, az asztalok és a székek a falnak támasztva. Szomorúan vettük tudomásul, hogy bezárt egy hosszú évek óta üzemelő hamburgerező Veszprém belvárosában. Akik klasszikus, "magyaros" hamburgerre vágytak, bizonyára gyakran felkeresték a Forró sarok nevezetű helyet a Skála bejáratánál. Buci, húspogácsa, saláta, uborka, plusz szószok. Minimalista stílusban ebből hozták ki a legtöbbet. Még egy utolsó hambit elfogyasztottunk volna... 

Az egykori üzemeltetők, Klári és István így búcsúznak vendégeiktől:

"Szeretnénk elköszönni Önöktől, befejeztük a büfé üzemeltetését. Köszönjük a sokéves bizalmat, a sok jó szót, a támogatásukat! (...) Köszönjük, hogy vendégünk volt."

Ezt már olvasta!?

Egyre kevesebb a fogyasztóvédelmet érintő jogsértés

A következetes ellenőrzéseknek is köszönhető, hogy egyre kevesebb a fogyasztóvédelmet érintő jogsértés, a kockázatos termék vagy szolgáltatás.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Villámárvizek a Bakonyban

Főként Herenden, valamint néhány bakonyi településen jelentett átmenetileg problémát a jégesővel, sűrű villámlással és a gócpontok környezetében nem ritkán 60-70 km/órás széllel járó zivatar.

Nyári nappal indul a hét

Azaz a csúcshőmérséklet meghaladja a 25°C-ot. A hét közepén azonban lehűlés érkezik. 

Kiemelt helyre kerültek a veszprémi éttermek, szállodák

A nagy tekintélyű francia Gault & Millau kalauz megjelentette a 2017-es éttermi, szállodai, valamint borászatokat és alternatív vendéglátóhelyeket minősítő kiadványát.

Bakony Média névjegykártya