Még egy esős nap

Írta:  8200 Veszprém szeptember 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Kedden a felettünk elhelyezkedő magassági hidegcseppnek köszönhetően marad a borongós idő, többszöri esővel, záporesővel. 

Főként a délutáni órákban számíthatunk újabb csapadékra, de korábban is vonul át felettünk záporeső. Mérsékelt északnyugati szélben a hőmérséklet 21°C közelében tetőzik - jelzi a VMeteo.hu

Szerdán erősen, illetve közepesen felhős égre tekinthetünk fel, további jelentős csapadék nélkül, már csak kisebb záporeső fordulhat elő a nap első felében. A mérsékelt északnyugati szelet többször élénk széllökések kísérik. A hőmérséklet reggel 16°C-ig csökken, a maximum a délutáni naposabb időszakokban elérheti a 24°C-ot.

Csütörtökön a napsütésé lesz a főszerep, pénteken növekvő felhőzet jelzi egy gyenge hidegfront közeledtét. A csúcshőmérséklet meghaladja a 25°C-ot.

 

Ezt már olvasta!?

Közel a lélektani határ

Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült az MTI piaci forrásokból.

Egy 2014 decemberében elfogadott jogszabály miatt indult az eljárás.

Megújult a központi kollégium

Összesen 200 millió forintos pályázati forrásból szépült meg a Veszprémi Tankerület két intézménye, a központi középiskolai kollégium és a Bárczi Gusztáv speciális iskola. 

A leégett Kovászna megyei iskola javára gyűjtenek

A romániai, Kovászna megyei Kommandó településen működő Horn Dávid Általános Iskola faépületének mintegy 25 százaléka megsemmisült.

A gyümölcsösökben és a szántóföldi növényeknél megkezdődött a fagykár felmérése - közölték a szakmai szervezetek vezetői hétfőn az MTI megkeresésére.

Na-Bed