Rendőrök jártak az iskolában

Írta:  8200 Veszprém szeptember 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A biztonságos közlekedésre hívta fel a veszprémi Deák iskola elsős tanulóinak figyelmét a rendőrség.

84 első osztályos gyermek várta izgalommal a péntek délelőttöt a Deák iskolában. Horváth Szilárd, az iskola igazgatója a rendőrség tanévkezdési programja kapcsán azt kérte a fiataloktól, figyeljenek oda a nap folyamán elhangzó intelmekre, hiszen már elég nagyok ahhoz, hogy magukra is tudjanak vigyázni az iskolába menet.

 


Horváth Szilárd köszönti az elsősöket

A rendőrség részéről dr. Ipsits Csaba ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte az ifjú nebulókat, emlékeztetve, nem érkezett üres kézzel, minden elsős kapott egy fényvisszaverő sapkát a biztonságos közlekedés érdekében.

 

Az ajándékok átadását követően közös sétán vettek részt a rendőrök és a diákok, ahol ismertették az alapvető közlekedési szabályokat, a délelőtt pedig egy óriás társasozással végződött az iskola udvarán.

A gyermekek biztonságos közlekedése alapvető fontosságú a rendőrség számára, ezt segíti elő a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program részeként életre keltett „ZEBULONNAL az iskolában – Játssz, tanulj, okosodj!” projekt.


 

Ezt már olvasta!?

Kicsúszott a kabátjából a pénztárcája, más költötte a nyugdíját

Néhány órán belül elfogták a veszprémi rendőrök az 54 éves helyi férfit.

Munkaszüneti nappá nyilvánították nagypénteket

Iidén április 14-től négynapos munkaszüneti ünneppé válik a húsvét.

Különös évadzáró

A Kabóca Bábszínház megtartotta évadzáró társulati ülését a napokban. A záróesemény keretében önkéntes munkát végeztek az Állatvédő Egyesület veszprémi telephelyén.

E-gázszámla a Főgáztól

Az E-gázszámla egyszerűsíti az ügyintézést és kényelmesebbé teszi a számlák kezelését.

Lassan vége a fűtési szezonnak

Ilyenkor érdemes megtervezni és ütemezni a karbantartással, ellenőrzéssel kapcsolatos feladatokat - hívja fel a figyelmet a katasztrófavédelem. 

Na-Bed