Rendőrök jártak az iskolában

Írta:  8200 Veszprém szeptember 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A biztonságos közlekedésre hívta fel a veszprémi Deák iskola elsős tanulóinak figyelmét a rendőrség.

84 első osztályos gyermek várta izgalommal a péntek délelőttöt a Deák iskolában. Horváth Szilárd, az iskola igazgatója a rendőrség tanévkezdési programja kapcsán azt kérte a fiataloktól, figyeljenek oda a nap folyamán elhangzó intelmekre, hiszen már elég nagyok ahhoz, hogy magukra is tudjanak vigyázni az iskolába menet.

 


Horváth Szilárd köszönti az elsősöket

A rendőrség részéről dr. Ipsits Csaba ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte az ifjú nebulókat, emlékeztetve, nem érkezett üres kézzel, minden elsős kapott egy fényvisszaverő sapkát a biztonságos közlekedés érdekében.

 

Az ajándékok átadását követően közös sétán vettek részt a rendőrök és a diákok, ahol ismertették az alapvető közlekedési szabályokat, a délelőtt pedig egy óriás társasozással végződött az iskola udvarán.

A gyermekek biztonságos közlekedése alapvető fontosságú a rendőrség számára, ezt segíti elő a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program részeként életre keltett „ZEBULONNAL az iskolában – Játssz, tanulj, okosodj!” projekt.


 

Ezt már olvasta!?

Jövőre 3 százalékos lesz a nyugdíjemelés

"A gazdaság dinamikus növekedésének eredményeként külön kormányzati intézkedésekre is sor kerülhet."

Az elmúlt évben országszerte 17 szakaszon több mint 80 kilométeren újultak meg mellékutak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában.

Ápolók elismerése

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház öt dolgozója részesült elismerésben a Magyar Ápolók Napján.

Interneten vásárol? Ez fontos lehet!

Közel 8000 főt várnak

Most szombaton rendezik meg a Spartan Race Veszprém Sprint versenyt a megyeszékhelyen. Nagy forgalom várható a Betekints-völgy környékén.

Na-Bed