Rendőrök jártak az iskolában

Írta:  8200 Veszprém szeptember 08 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A biztonságos közlekedésre hívta fel a veszprémi Deák iskola elsős tanulóinak figyelmét a rendőrség.

84 első osztályos gyermek várta izgalommal a péntek délelőttöt a Deák iskolában. Horváth Szilárd, az iskola igazgatója a rendőrség tanévkezdési programja kapcsán azt kérte a fiataloktól, figyeljenek oda a nap folyamán elhangzó intelmekre, hiszen már elég nagyok ahhoz, hogy magukra is tudjanak vigyázni az iskolába menet.

 


Horváth Szilárd köszönti az elsősöket

A rendőrség részéről dr. Ipsits Csaba ezredes, a Veszprémi Rendőrkapitányság vezetője köszöntötte az ifjú nebulókat, emlékeztetve, nem érkezett üres kézzel, minden elsős kapott egy fényvisszaverő sapkát a biztonságos közlekedés érdekében.

 

Az ajándékok átadását követően közös sétán vettek részt a rendőrök és a diákok, ahol ismertették az alapvető közlekedési szabályokat, a délelőtt pedig egy óriás társasozással végződött az iskola udvarán.

A gyermekek biztonságos közlekedése alapvető fontosságú a rendőrség számára, ezt segíti elő a Nagyvárosi Bűnmegelőzési Program részeként életre keltett „ZEBULONNAL az iskolában – Játssz, tanulj, okosodj!” projekt.


 

Ezt már olvasta!?

Internetes adatlopás veszélyére figyelmeztetett az OTP

Interneten terjedő adathalász levéllel próbálnak ismeretlenek banki ügyféladatokhoz jutni - közölte az OTP Bank hétfőn az MTI-vel.

Átlagosan heti 1100 forint zsebpénzt kapnak a kiskamaszok

A 10-14 éves gyereket nevelő szülők 86 százaléka ad az apró kiadások fedezésére zsebpénzt, amely átlagosan heti 1100 forint.

Virágosítás holland módra

Hollandia, Németország és Ausztria után Veszprémbe érkezett és itt dolgozott az a különleges ültetőgép, melynek köszönhetően tavasszal virágszőnyeg borítja majd két parkunk gyepfelületét.

A szabályos közlekedést gyakorolták

A rendőrök is segítenek az általános iskolásoknak, hogy a nyári tekerés alkalmával ne érje felkészületlenül őket a közúti közlekedés.

Véget ért a szezonális viharjelzés a tavaknál

Jóval több vihart jeleztek idén az április 1. és október 31. között működő viharjelző rendszerek a Balatonnál, a Velencei-tónál és a Tisza-tónál, mint tavaly.

Na-Bed