Elismerés a Kabóca Bábszínház művészének

Írta:  8200 Veszprém szeptember 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi Kabóca Bábszínház nagy sikerrel szerepelt a Kodzsugukila, a boszorkány című előadással a szeptember 8-án megtartott budapesti Kolibri Fesztiválon.

A tavalyi évadban bérletben, és idén számos városban nagy sikerrel játszott produkciót a zsűri nagyra értékelte, és ennek eredményeként az előadást játszó Danny Bain-t a Kemény Henrik által alapított Michel Indali díjjal jutalmazta. Az előadás rendezője Szántó Viktória, a bábszínház dramaturgja.

A Kodzsugukila, a boszorkány című előadást nem először méltatták, már a 9. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlén is díjazták Danny Bain-t színpadi jelenlétéért, bábos leleményeiért, a zene, hangszer és báb szerves egységben való elgondolásáért. 

A Michel Indali díjat immár harmadik alkalommal kapja kabócás előadásban játszó színész: 2013-ban Kiss Erzsit jutalmazták a Ha dede című előadásért, 2015-ben Érsek-Csanádi Gyöngyit a Volt egyszer egy… című produkcióban nyújtott alakításáért.  

Ezt már olvasta!?

Rendőrök készítik fel a gyerekeket a nyári szünetre

A Dózsa György Általános Iskola negyedik osztályosainak tartottak közlekedésbiztonsági foglalkozást szerdán.

Az érintett magyar légi utasok 97 százaléka nem kért kártérítést késés után

A ki nem fizetett kártérítések teljes becsült összege 23 milliárd forint.

Legyen élmény a tanulás!

Nem csak a fizikai valóságban kell, hogy épüljenek az iskolák, hanem a benne tanuló növendékeknek is kell, hogy szellemben, lélekben épüljenek.

A most megjelent kötetbe harminc kérdés - a hozzájuk tartozó rajzokkal - és Ferenc pápa ezekre adott harminc válasza került be.

Belestünk a szombaton nyíló Decathlonba

1500 négyzetméteren 40 sportot kiszolgálva nyit az ország 24. Decathlon sportáruháza Veszprémben, szombaton.

Bakony Média névjegykártya