Elismerés a Kabóca Bábszínház művészének

Írta:  8200 Veszprém szeptember 10 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A veszprémi Kabóca Bábszínház nagy sikerrel szerepelt a Kodzsugukila, a boszorkány című előadással a szeptember 8-án megtartott budapesti Kolibri Fesztiválon.

A tavalyi évadban bérletben, és idén számos városban nagy sikerrel játszott produkciót a zsűri nagyra értékelte, és ennek eredményeként az előadást játszó Danny Bain-t a Kemény Henrik által alapított Michel Indali díjjal jutalmazta. Az előadás rendezője Szántó Viktória, a bábszínház dramaturgja.

A Kodzsugukila, a boszorkány című előadást nem először méltatták, már a 9. Gyermek- és Ifjúsági Színházi Szemlén is díjazták Danny Bain-t színpadi jelenlétéért, bábos leleményeiért, a zene, hangszer és báb szerves egységben való elgondolásáért. 

A Michel Indali díjat immár harmadik alkalommal kapja kabócás előadásban játszó színész: 2013-ban Kiss Erzsit jutalmazták a Ha dede című előadásért, 2015-ben Érsek-Csanádi Gyöngyit a Volt egyszer egy… című produkcióban nyújtott alakításáért.  

Ezt már olvasta!?

Előzzük meg a motoros baleseteket!

A tavasszal együtt megkezdődött a motoros szezon is. Sok a gyakorlatlan söfőr az utakon. 

Megtévesztő hirdetés miatt 2 millió forintra bírságolta a Jófogás üzemeltetőjét a GVH.

Ápolók elismerése

A veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház öt dolgozója részesült elismerésben a Magyar Ápolók Napján.

Iszapömlés: Megkezdődött a megismételt elsőfokú eljárás Veszprémben

Ártatlannak vallotta magát a vörösiszapper elsőrendű vádlottja hétfőn a megismételt elsőfokú eljárás első tárgyalási napján tartott meghallgatásán.

Már kalkulálhatók a január elsejei évfordulós szerződések díjai

Kgfb-díjkalkulátort indított a biztosítók szövetsége honlapján.

Na-Bed