Kettő nap maradt a szeptemberi nyárból

Írta:  8200 Veszprém szeptember 20 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szombaton hidegfront érkezik, amit hétfőn egy újabb követ. 

Csütörtökön sokat süt a nap, csak kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen a délutáni órákban. Gyenge délekeleti szél fúj. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik - írja a VMeteo.hu.

Péntek lesz az utolsó nyári napunk. Szinte zavartalan napsütésre van kilátás. Mérséklet délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 14°C-ig csökken, a legmelegebb órákban 27°C ígérkezik.

Szombaton hidegfront érkezik, délután záporesővel, átmenetileg megélénkülő széllel, a maximum 20°C alatt maradhat. Vasárnap változóan felhős ég ígérkezik, csapadék nélkül. Hétfőn újabb hidegfront jön, viharos széllel, záporesővel, további lehűléssel.

 

Ezt már olvasta!?

Emelkedett az üzemanyagok ára

Emelte bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Újabb munkaerő-kölcsönző bűnszervezetet számoltak fel a NAV nyomozói

A Merkúr Bevetési Egység rajtaütésével és elfogásokkal kezdődött az a nagyszabású akció, amelyben a NAV pénzügyi nyomozói újabb, kiterjedt bűnszervezet irányítóit vették őrizetbe. 

Napról napra hidegebb lesz

Szerdán még elérheti a 15°C-ot a maximum, de pénteken már a 10°C sem biztos.

Kiemelkedő szakmai és tudományos munka

Az Év Levéltára Díjat 2016-ban a Magyar Nemzeti Levéltár Veszprém Megyei Levéltárának ítélte oda a Magyar Levéltárosok Egyesülete.

Európai ősbemutatóra készül a Petőfi Színház

Három év kemény küzdelem után sikerült a Veszprémi Petőfi Színháznak a Holt költők társasága című dráma jogosítását megszereznie. 

Na-Bed