Kettő nap maradt a szeptemberi nyárból

Írta:  8200 Veszprém szeptember 20 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szombaton hidegfront érkezik, amit hétfőn egy újabb követ. 

Csütörtökön sokat süt a nap, csak kevés gomolyfelhő jelenik meg az égen a délutáni órákban. Gyenge délekeleti szél fúj. A hőmérséklet 27°C közelében tetőzik - írja a VMeteo.hu.

Péntek lesz az utolsó nyári napunk. Szinte zavartalan napsütésre van kilátás. Mérséklet délnyugati szél fúj. A hőmérséklet reggel 14°C-ig csökken, a legmelegebb órákban 27°C ígérkezik.

Szombaton hidegfront érkezik, délután záporesővel, átmenetileg megélénkülő széllel, a maximum 20°C alatt maradhat. Vasárnap változóan felhős ég ígérkezik, csapadék nélkül. Hétfőn újabb hidegfront jön, viharos széllel, záporesővel, további lehűléssel.

 

Ezt már olvasta!?

Így üzemeltethet szabályosan webáruházat

Az online boltok tulajdonosai igyekeznek jogkövető magatartást mutatni, de a szabályos működéshez számos hazai és uniós jogszabályt kell figyelembe venni.

Több újdonság lesz jövőre az autópályás díjfizetésben

Sok újdonságot hoz a jövő év az autópályás díjfizetésben.

Csőtörés az onkológiai centrum alagsorában

A Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház Onkológiai Centrum alagsorában csütörtökön, a hajnali órákban csőtörés történt.

Teljes útlezárás a Hotel és a Hangvilla előtt

Aszfaltozzák a körforgalmat, ezért vasárnap érdemes elkerülni a belvárost. A buszok is terelőúton közlekednek. 

Beismerő vallomást tett a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja (VIDEÓ)

A bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását - jelentette be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján.

Na-Bed