Kihívást jelent a munkaerő keresés

Írta:  8200 Veszprém szeptember 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Mintegy ötven cég igyekezett magához csalogatni az érdeklődőket a héten tartott állásbörzén.

Vezér Dávid, a Mediaworks regionális értékesítési vezetője a megnyitó alkalmával közölte, közel 50 kiállító mintegy 2500 álláshelyet kínált az V. Napló Állásbörzén a Veszprém Arénában. - A rendezvény célja, hogy közelebb hozza egymáshoz a munkaadókat és a munkavállalókat, miközben szélesebb bemutatkozási lehetőséget biztosít - húzta alá.

Dr. Vajda Viktória, a Veszprém Megyei Kormányhivatal főigazgatója arról beszél, hogy egy ország gazdasági helyzetét alapvetően befolyásolják a foglalkoztatási arányok. Rámutatott, az elmúlt nyolc évben pozitív változások következtek be, hiszen korábban a munkát keresők voltak nagyobb számban, most a munkát adók keresik a munkavállalókat. - A kormány gazdaságpolitikai intézkedései mindehhez nagy mértékben hozzájárultak - jegyezte meg.

A kezdeményezés időtállóságát mutatja, hogy ma is itt vagyunk - vélekedett Porga Gyula polgármester, hozzátéve, valóságos munakerőpiac valósult meg az Arénában. - Hiszek abban, hogy a virtuális hirdetési lehetőségek nem helyettesítik a személyes kapcsolatot, ezt bizonyítja az elmúlt öt év is - mondta.
 

Ezt már olvasta!?

Ököllel rendezte a közlekedési vitáját

Közúti veszélyeztetés és közlekedés biztonság elleni bűntett miatt indított nyomozást egy 42 éves férfi ellen a rendőrség. 

Személyesen keresik fel a hátralékosokat

Személyesen keresik fel a díjbeszedők a háztartásokat és kérik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatások hátralékainak rendezését.

Indulnak a burkolatjavítási munkák

Vége a téli útüzemeltetési időszaknak a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nél.

Alapos, lelkiismeretes, pontos munkáját ismerték el

Saskőiné Pinke Éva életének minden fontos szála a Táncsics iskolához kötődik. Alapos, lelkiismeretes, pontos munkája elismeréseként Pro Meritis érmet vehetett át.

A rendelet szabályozza az egyedi fogyasztásmérők alkalmazásának lehetőségét is.

Bakony Média névjegykártya