Gyorsan átvonul a front

Írta:  8200 Veszprém szeptember 24 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Hétfő hajnalban erős hidegfront érkezett. A héten ennél már csak barátságosabb idő lesz. 

A délelőtti órákban már csökkenni kezd a felhőzet, egyre hosszabb időszakokra süt ki a nap. Az élénk északnyugati szelet gyakran kíséri erős széllökés. A hőmérséklet 15°C közelében tetőzik - írja a VMeteo.hu

Keddtől anticiklon húzódik fölénk. Többnyire derült, illetve gyengén felhős lesz az ég felettünk. Az élénk északnyugati szelet időnként erős széllökés kíséri. A hőmérséklet minimuma reggel elérheti az 5°C-ot, a maximum 14°C körül ígérkezik.

A folytatásban is sokat süt a nap, csütörtökön és pénteken erősödő nappali felmelegedéssel, a hétvégén azonban gyenge hidegfront érkezhet.

 

Ezt már olvasta!?

Kerékpárt lopott a debreceni férfi Veszprémben, de ez nem maradt büntetlen

Itt a bizonyíték, a veszprémiek éberen őrzik a város biztonságát. 

Így segíti az iskolakezdést az ÉNYKK

A szeptemberi bérletek a szokásosnál három nappal korábban is felhasználhatók lesznek.

Ismét Veszprémre figyel a kortárs táncművészeti szakma

Huszadik alkalommal rendezik meg idén a Tánc Fesztviálja országos és nemzetközi kortárs összművészeti találkozót Veszprémben május 28. és június 3. között.

Sok végtag és autó törött hétfőn

A reggeli csúszós időben 24 közlekedési baleset történt a megyében, emellett sok végtag és fejsérüléshez kérték a mentők segítségét.

Egyre többen akarnak a Pannon Egyetemen tanulni

Országosan mintegy hat százalékkal jelentkeztek többen felsőfokú tanulmányokra idén mint korábban. A veszprémi Pannon Egyetem iránt érdeklődők száma ennél is nagyobb mértékben nőtt.

Na-Bed