Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben Fotó: Veszprémi Állatkert

Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Írta:  8200 Veszprém október 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közel háromszáz látogatót vendégelt meg az állatkert ebből az alkalomból. 

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében a nevelőszülők napját, amikor is a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő nevelőszülői családokat és az általuk gondozott gyermekeket, valamint fiatal felnőtteket hívták meg egy élmény kirándulásra - olvasható az állatkert Facebook oldalán. 

Ez az állatkert legsikeresebb kezdeményezése, hisz az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre többen fogadják el meghívásukat. Idén 2018. szeptember 30-án a nyolcadik éve megrendezett nevelőszülők napján mintegy 296 látogatót hívott meg vendégül a Veszprémi Állatkert. Élvezhették vendégszeretetünket és egy vidám, nevetéssel teli, élményekben gazdag napot tölthettek el.

"Célunk azon kívül, hogy szép emlékekkel kedveskedjünk ezeknek a családoknak és gyermekeknek az, hogy felhívjuk társadalmunk figyelmét a nevelőszülői hálózatra és az ott végzett rendkívül fontos és önzetlen, ám igen embert próbáló hivatásra" - olvasható a közleményben.  

Ezt már olvasta!?

Az unió tagországai 2008 óta több mint 1,1 millió menedékkérelmet fogadtak el 2015 végéig.

2 nap, 14 táncstílus, több mint 2000 résztvevő

Ismét mintegy kétezer amatőr, hobbi és profi táncost várnak a hatodik Connector Táncfesztiválra Veszprémbe március 4-5-én.

Trónra kerülhet a Veszprém

Kéziseink trófeagyűjteményéből hiányzik a legrangosabb sorozat, a Bajnokok Ligája serlege, ezt a hétvégén két győzelemmel szerezheti meg a kölni négyes döntőben.

Összművészeti ifjúsági kulturális fesztivál Veszprémben

A II. Pannon Unifest október 10. és 16. között zajlik majd a megyeszékhelyen, már várják az ifjú tehetségek jelentkezését.

Már magyar dinnyét árulnak több áruházlánc üzleteiben

Az ásványvízből, üdítőitalokból és jégkrémből is megnőtt a forgalom az élelmiszer-kiskereskedelemben.

Na-Bed