Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben Fotó: Veszprémi Állatkert

Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Írta:  8200 Veszprém október 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közel háromszáz látogatót vendégelt meg az állatkert ebből az alkalomból. 

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében a nevelőszülők napját, amikor is a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő nevelőszülői családokat és az általuk gondozott gyermekeket, valamint fiatal felnőtteket hívták meg egy élmény kirándulásra - olvasható az állatkert Facebook oldalán. 

Ez az állatkert legsikeresebb kezdeményezése, hisz az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre többen fogadják el meghívásukat. Idén 2018. szeptember 30-án a nyolcadik éve megrendezett nevelőszülők napján mintegy 296 látogatót hívott meg vendégül a Veszprémi Állatkert. Élvezhették vendégszeretetünket és egy vidám, nevetéssel teli, élményekben gazdag napot tölthettek el.

"Célunk azon kívül, hogy szép emlékekkel kedveskedjünk ezeknek a családoknak és gyermekeknek az, hogy felhívjuk társadalmunk figyelmét a nevelőszülői hálózatra és az ott végzett rendkívül fontos és önzetlen, ám igen embert próbáló hivatásra" - olvasható a közleményben.  

Ezt már olvasta!?

Gázcsonk is sérült a balesetben

Egy lakóépület kerítésének ütközött egy személyautó a veszprémi Pajta utcában szerdán a déli órákban.

Bűncselekmény hiányában felmentette a vörösiszapper mind a tizenöt vádlottját első fokon a Veszprémi Törvényszék csütörtökön.

Virágvasárnappal megkezdődik a nagyhét

Virágvasárnappal megkezdődik ma a nagyhét, amely a legnagyobb keresztény ünnepre, a húsvétra felkészítő nagyböjt utolsó időszaka.

Az elektronikus aláírás is érvényes, bizonyító erejű, és az unió egész területén elfogadott lesz a július elsején hatályba lépő új szabályozás szerint.

Őzgidának segítettek

Gondoskodtak az anyjától elszakadt kisvad biztonságba helyezéséről.

Na-Bed