Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben Fotó: Veszprémi Állatkert

Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Írta:  8200 Veszprém október 02 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Közel háromszáz látogatót vendégelt meg az állatkert ebből az alkalomból. 

Immár nyolcadik alkalommal rendezték meg a Veszprémi Állatkert és a Veszprém Megyei Gyermekvédelmi Központ közös szervezésében a nevelőszülők napját, amikor is a Veszprém Megyei Nevelőszülői hálózatban tevékenykedő nevelőszülői családokat és az általuk gondozott gyermekeket, valamint fiatal felnőtteket hívták meg egy élmény kirándulásra - olvasható az állatkert Facebook oldalán. 

Ez az állatkert legsikeresebb kezdeményezése, hisz az elmúlt évek tapasztalatai alapján egyre többen fogadják el meghívásukat. Idén 2018. szeptember 30-án a nyolcadik éve megrendezett nevelőszülők napján mintegy 296 látogatót hívott meg vendégül a Veszprémi Állatkert. Élvezhették vendégszeretetünket és egy vidám, nevetéssel teli, élményekben gazdag napot tölthettek el.

"Célunk azon kívül, hogy szép emlékekkel kedveskedjünk ezeknek a családoknak és gyermekeknek az, hogy felhívjuk társadalmunk figyelmét a nevelőszülői hálózatra és az ott végzett rendkívül fontos és önzetlen, ám igen embert próbáló hivatásra" - olvasható a közleményben.  

Ezt már olvasta!?

Tavaszias enyheség

Pénteken 10°C, szombaton pedig 14°C közelében tetőzik a hőmérséklet. 

Szerda este fél nyolckor érkezett bejelentés arról, hogy horgászok borultak a vízbe egy csónakból Siófok aranyparti része előtt.

Derékig hevertek a baromfitestek a vágóhíd padozatán

A 100 tonna, selejtként megjelölt hús megsemmisítésére hatósági felügyelet mellett kerül sor. A NÉBIH felkavaró videót is közzé tett az állapotokról. 

Kezdődik a motoros szezon

Csak jó felkészített motorokkal, és nagy körültekintés mellet tegyék meg az első túrákat a motorozás szerelmesei - erre hívják fel figyelmet a rendőrök.

Reklámfilm forgatásához várnak statisztákat

A Magyar Turisztikai Ügynökség szeptemberben forgatja legújabb Tihany/Balaton ajánlóját.

Na-Bed