Kedvezmény a veszprémi gyerekeknek Fotó: Facebook/Porga Gyula

Kedvezmény a veszprémi gyerekeknek

Írta:  Veszprém Tv október 05 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Új kedvezmények léptek életbe a Veszprémi Álaltkertben, amely a veszprémi gyerkeknek kedvez. 

Az új kedvezményeket a veszprémi iskolásoknak, óvodásoknak és bölcsődéseknek címezték a Veszprémi Állatkert – jelentette be a létesítményben tartott sajtótájékoztatóján Porga Gyula.

Veszprém polgármestere jelezte: minden helyi bölcsődés és óvodás csoport egy évben egyszer ingyenesen látogathatja mostantól a vadasparkot. A város és az állatkert által kidolgozott kedvezménycsomag részét képezi az is, hogy felére csökkent a veszprémi bölcsődés, óvodás és iskolai csoportoknak szóló bérletek ára. Ennek megfelelően a legkisebbek 1000, míg a veszprémi iskolai osztályok 2000 forintos áron válthatnak 4 belépésre jogosító bérletet az állatkertbe - tudósított a Veszprém Tv

Ezt már olvasta!?

Az új-zélandi Rolleston-hegyről lefelé tartva lezuhant és életét vesztette hétfőn egy Aucklandban élő magyar hegymászó, Verhás Gergő.

Hétfőn kezdődnek a balatonfüredi borhetek

A borvidék harminc fajtájából készülő csaknem háromszáz féle borból válogathatnak a hétfőn kezdődő balatonfüredi borhetek látogatói. 

Hamarosan kezdődik a Jazzpiknik

Csütörtökön kezdődik a 6. Paloznaki Jazzpiknik.

A 2016/17-es tanév rendjé

A tanítás szeptember elsején, csütörtökön kezdődik, és 2017. június 15-éig tart.

Gazdaságosabb üzemeltetésre számítanak

Az energiahatékonysági fejlesztések során Veszprémben hat, Pápán és Tapolcán három-három, míg Balatonfüreden egy közintézmény esetében történik valemilyen felújítás.

Na-Bed