Új szórakoztató műfaj Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém október 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Bárszínházzal várja közönségét a Hangvilla kávézója és a Pannon Várszínház.

Az új kezdeményezésről kedden tartottak sajtótájékoztatót. Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója elmondta, az együttműködés eredményeként egy különleges produkcióval várják a korszerű bár hangulat után vágyókat, ahol élő zene mellett meglepetésekkel teli műsort kínálnak a változatos kikapcsolódást keresőknek.

Borbély Zsolt, a Historia Hangvilla Kávézó üzletvezetője szerint valami újat igyekeznek összehozni ezzel a rendezvénnyel. Az előadás október 19-én 21.30 órakor lesz. 

A rendező Pap Lívia felhívta a figyelmet, hogy a zenészek nagy részt a Pannon Várszínház társulati tagjaiból tevődnek össze, a műsort pedig egy táncosnő is feldobja. A zenei összeállítást a szereplőkre bízta, aminek eredménye egy rendkívül változatos, világslágerekkel tűzdelt műsor lett.  

Ezt már olvasta!?

Harmadával csökkent a balesetek száma a vasúti átjárókban

Idén március végéig egy halálos, egy súlyos és öt könnyű sérüléssel járó baleset történt.

A pirotechnikai eszközök használatának veszélyeire hívták fel a figyelmet

Az év utolsó napján átlagosan 40-50 olyan tűzesethez riasztják a tűzoltókat, amelyet valamilyen pirotechnikai eszköz okozott.

Karácsonyt túszul ejtette az anyagiasság, ami sokakat elvakít

Nem engedi látni az éhezők, a migránsok és a háborúk elől menekülők szükségeit – mondta Ferenc pápa szenteste tartott éjféli miséjén. 

Elérheti a tüneteket okozó szintet a levegőben a mogyoró pollenjének koncentrációja.

A biztonság alapfeltétele a kiszámítható településfejlesztésnek

Nagy lehetőség, hogy a helyiek igényeit meghallgatva történnek a fejlesztések a településeken - hangoztatta Porga Gyula polgármester.

Na-Bed