Új szórakoztató műfaj Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém október 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Bárszínházzal várja közönségét a Hangvilla kávézója és a Pannon Várszínház.

Az új kezdeményezésről kedden tartottak sajtótájékoztatót. Vándorfi László, a Pannon Várszínház igazgatója elmondta, az együttműködés eredményeként egy különleges produkcióval várják a korszerű bár hangulat után vágyókat, ahol élő zene mellett meglepetésekkel teli műsort kínálnak a változatos kikapcsolódást keresőknek.

Borbély Zsolt, a Historia Hangvilla Kávézó üzletvezetője szerint valami újat igyekeznek összehozni ezzel a rendezvénnyel. Az előadás október 19-én 21.30 órakor lesz. 

A rendező Pap Lívia felhívta a figyelmet, hogy a zenészek nagy részt a Pannon Várszínház társulati tagjaiból tevődnek össze, a műsort pedig egy táncosnő is feldobja. A zenei összeállítást a szereplőkre bízta, aminek eredménye egy rendkívül változatos, világslágerekkel tűzdelt műsor lett.  

Ezt már olvasta!?

Pénzt és italokat lopott

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves nagykanizsai férfi ellen.

Bombafenyegetés miatt a rendőrség átvizsgálja az összes nemzetközi vonatot szerdán - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a honlapján.

Több mint harminc éve nem volt ilyen hideg január Magyarországon

Sok helyen több mint harmincéves hidegrekordok dőltek meg.

XXI. századivá válik a közösségi közlekedés Veszprémben

Jövő év elején teljesen megújul Veszprém közösségi közlekedése. Ezzel kapcsolatban lakossági konzultáció kezdődött a megyeszékhelyen.

Hármas karambol, egy sérült

Három személyautó ütközött össze, az egyik felborult a 710-es főúton Papkeszinél.

Na-Bed