Érkezik a hidegebb idő

Írta:  VMeteo.hu október 21 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Véget ér az enyhe tavasz, szeles, időnként esős napok következnek, jelentős lehűléssel.

Vasárnap tovább élénkül a légmozgás, ezzel együtt hűvösebb, változó nedvességtartalmú levegő érkezik. A gyakran erősen megnövekvő felhőzetből kisebb zápor is kialakulhat. Délután 14°C is lehet, de a szél sokat ront hőérzetünkön - írja a VMeteo.hu.

Hétfőn kissé barátságosabb arcát mutatja az időjárás. Mérsékelődik a légmozgás, a változó felhőzetből csapadék nem valószínű. Hétfő reggel 9°C, délután 15°C, este 10°C várható.

Keddtől több napon keresztül az élénk, erős széllökésekkel kísért északnyugati szél lesz a meghatározó időjárási elem. A gyakran változó felhőzetből szerdától naponta lehet zápor, kisebb eső. A nappali maximum hőmérsékleti értékek 10°C és 15°C között alakulnak. Hajnali fagyok azonban nem lesznek a folyamatos légmozgásnak köszönhetően.

A jövő hét végére változékony, szeles, de enyhe idő ígérkezik.

Ezt már olvasta!?

Egészséges babának adott életet

Nőgyógyászati daganattal műtötték, mégis teherbe esett és megszülte első kislányát egy veszprémi nő.

Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Őzgidának segítettek

Gondoskodtak az anyjától elszakadt kisvad biztonságba helyezéséről.

Katonai tiszteletadás mellett felvonták Magyarország nemzeti lobogóját az augusztus 20-ai állami ünnepen a Parlament előtti Kossuth Lajos téren szombat reggel.

Ismét üzemel az onkológia

Szeptember elsején történt csőtörés a kórház épületében.

Na-Bed