Új helyen a bíróság Fotó: Veszprém Tv

Új helyen a bíróság

Írta:  Veszprém Tv október 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szeptember közepe óta a Völgyhíd téren, a volt Zeneművészeti Szakközépiskola fogadja az ügyfeleket a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság.

A közigazgatási ügyeket az Európai Unióban hazánkban bírálják el a leggyorsabban – mondta az Országos Bírósági Hivatal elnöke Veszprémben. Handó Tünde a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon beszélt erről abból az alkalomból, hogy a regionális szerepkörrel működő bíróság átalakítások után a volt zeneművészeti szakközépiskola épületébe költözött. A Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságot a későbbiek során a várban, a volt piarista gimnázium épületében helyezik majd el - tudósított a Veszprém Tv.

Szeptember közepe óta a Völgyhíd téren, a volt Zeneművészeti Szakközépiskola fogadja az ügyfeleket a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. Az ingatlan több mint felét használja átmenetileg a törvényszék. Nyáron állagmegóváson és korszerűsítésen esett át az 1820-as években épült épület. 

Ezt már olvasta!?

A családok megerősítése a cél

Családi prevenciós programot indított a családsegítő központ Veszprémben.

Bérelt buszokkal javul az utazási komfort

Negyven új autóbusz érkezik az Északnyugat-magyarországi Közlekedési Központ Zrt-hez. A veszprémi telephelyre ebből négyet állítanak szolgálatba.

Nincs esély a fehér karácsonyra

A finn testvérvárosunkban is szokatlanul enyhe a december, a héten azonban megérkezett az igazi tél.

Káresemények sora a veszprémi vasútállomás környékén

Komplex együttműködési gyakorlat tartott a katasztrófavédelem.

Meglopta a munkatársát

A veszprémi rendőrök elfogták azt a várpalotai nőt, aki munkahelyén ellopott egy mobiltelefont.

Na-Bed