Új helyen a bíróság Fotó: Veszprém Tv

Új helyen a bíróság

Írta:  Veszprém Tv október 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szeptember közepe óta a Völgyhíd téren, a volt Zeneművészeti Szakközépiskola fogadja az ügyfeleket a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság.

A közigazgatási ügyeket az Európai Unióban hazánkban bírálják el a leggyorsabban – mondta az Országos Bírósági Hivatal elnöke Veszprémben. Handó Tünde a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon beszélt erről abból az alkalomból, hogy a regionális szerepkörrel működő bíróság átalakítások után a volt zeneművészeti szakközépiskola épületébe költözött. A Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságot a későbbiek során a várban, a volt piarista gimnázium épületében helyezik majd el - tudósított a Veszprém Tv.

Szeptember közepe óta a Völgyhíd téren, a volt Zeneművészeti Szakközépiskola fogadja az ügyfeleket a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. Az ingatlan több mint felét használja átmenetileg a törvényszék. Nyáron állagmegóváson és korszerűsítésen esett át az 1820-as években épült épület. 

Ezt már olvasta!?

Fának csapódott egy személygépjármű Zirc közelében

Lesodródott az úttestről, majd egy út menti fának csapódott egy személygépjármű pénteken délelőtt Zirc térségében a 82-es főúton.

A nyaralásra is a sportcipőt pakolja el először

Rubint Réka szerint csak magunkra számíthatunk az életben és úgy látja, egyre többen választják az egészséges életmódot Magyarországon.

Az önkéntességnek ereje és küldetése van

Több tucat önkéntes gyűlt össze a veszprémi Alsóvárosi temetőben, hogy közösen szépítsék meg a területet a Halottak napja közeledtével.

Megnyílt a 26. Művészetek Völgye

Kapolcson, Taliándörögdön és Vigántpetenden tíz napon keresztül több mint ezer kulturális program várja az érdeklődőket.

Itt bizony kerülni kell

Megszűnt az összeköttetés a Haszkovó és a Stromfeld utca között. Csőtörés miatt zártak le teljesen egy rövid útszakaszt a lakótelepen.

Na-Bed