Új helyen a bíróság Fotó: Veszprém Tv

Új helyen a bíróság

Írta:  Veszprém Tv október 22 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szeptember közepe óta a Völgyhíd téren, a volt Zeneművészeti Szakközépiskola fogadja az ügyfeleket a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság.

A közigazgatási ügyeket az Európai Unióban hazánkban bírálják el a leggyorsabban – mondta az Országos Bírósági Hivatal elnöke Veszprémben. Handó Tünde a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságon beszélt erről abból az alkalomból, hogy a regionális szerepkörrel működő bíróság átalakítások után a volt zeneművészeti szakközépiskola épületébe költözött. A Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságot a későbbiek során a várban, a volt piarista gimnázium épületében helyezik majd el - tudósított a Veszprém Tv.

Szeptember közepe óta a Völgyhíd téren, a volt Zeneművészeti Szakközépiskola fogadja az ügyfeleket a Veszprémi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság. Az ingatlan több mint felét használja átmenetileg a törvényszék. Nyáron állagmegóváson és korszerűsítésen esett át az 1820-as években épült épület. 

Ezt már olvasta!?

Az elmúlt napokban elkezdődött a pázsitfűfélék és egyes kora nyári gyomok pollenszórása is.

Moziba visszük!

A Cinema City Balaton Plaza és a 8200.hu közös játékán ismét páros mozi belépőket nyerhetnek.

Megrendezik szombaton a Balaton-átúszást

Kétszeri halasztás után szombaton megrendezik a 36. Lidl Balaton-átúszást.

Gépkocsikat kaptak a polgárőrök

Tizenöt autót adott át a megyei polgárőr szervezeteknek a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Személyesen keresik fel a hátralékosokat

Személyesen keresik fel a díjbeszedők a háztartásokat és kérik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatások hátralékainak rendezését.

Na-Bed