Hidegfront érkezett

Írta:  8200 Veszprém október 24 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Szerdán hidegfront okoz borongós időt, a déli órákban további eső, záporeső is előfordulhat.

A délután folyamán csökken a csapadékhajlam, vékonyodik felettünk a felhőzet. Az erős északnyugati szelet délelőtt viharos széllökések is kísérhetik, a nap második felében kissé mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet kevéssel 10°C fölé emelkedik, de a szél miatt ennél hidegebbet érzünk - jelezte a VMeteo.hu.

Csütörtökön többnyire borult, illetve erősen felhős lesz az ég felettünk. A reggeli, délelőtti órákban esőre is számíthatunk, később rövid időszakokra előbukkanhat a nap. Gyakran fúj élénk északnyugati szél. A hőmérséklet reggel 5°C-ig csökken, a legmelegebb órákban mindössze 14°C-ot mérhetünk.

Péntektől délnyugati áramlással egyre melegebb levegő érkezik fölénk. Szombattól gyenge eső többször kialakulhat. A hőmérséklet maximuma a hét legvégére megközelítheti a 20°C-ot.

 

Ezt már olvasta!?

Jogsértő összehasonlító reklámok miatt 600 millió forint bírságot szabott ki a Telekomra a Gazdasági Versenyhivatal.

1,1 milliárd forintért adtak el elővételes sztrádabérleteket decemberben

2016. december 8-tól az év végéig több mint 76 ezer darab 2017. évi országos és megyei autópálya-matricát vásároltak meg az autósok.

Januártól havi 40 ezer forint lesz a kétgyermekesek családi adókedvezménye

Az adókedvezményt már azok is igénybe vehetik, ahol érkezik a második gyerek, a várandóság 91. napjától.

Letették az esküt a magyar olimpikonok

Letette az olimpiai esküt csütörtökön Budapesten a 29 nap múlva, augusztus 5-én kezdődő riói játékokon szereplő magyar csapat.

Négy tűzszerész meghalt egy hortobágyi robbanásban

Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombázótéren péntek délután.

Na-Bed