Teljes útlezárás a Hotel és a Hangvilla előtt

Írta:  8200 Veszprém november 09 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Aszfaltozzák a körforgalmat, ezért vasárnap érdemes elkerülni a belvárost. A buszok is terelőúton közlekednek. 

A belvárosi kettős körforgalom kialakítása során tervezett aszfalt burkolat építési technológiája megkívánja, hogy az építési terület a forgalom elől teljes mértékben lezárják, ennek biztosításához az építési környezetben jelentős forgalom korlátozás bevezetésére kerül sor.

A forgalommentes állapot eléréséhez a Brusznyai Árpád utca a Szabadság tér - Megyeháza tér csomópontban lezárják, a gépjármű közlekedés a Kórház utcára terelődik át. A lezárt útszakaszra jelzőőri irányítás mellett csak az ott lakók hajthatnak be a Szabadság tér irányából.

A Dózsa György út irányából érkező gépjármű forgalom a városközpont felé az Óvári Ferenc utca - Megyeháza tér - Kórház utca - Bajcsy-Zsilinszky utca - Almádi úton keresztül érheti el a városközpontot.

A Budapest út irányából érkező gépjármű forgalom a Dózsa György utca irányába az Almádi út – Cserepes utca (belső elkerülő) – Stadion utca (belső elkerülő) – Egyetem utca – Iskola utca útvonalon jut el.

 

A bevezetésre kerülő korlátozás az alábbi tömegközlekedési járatokat érinti.

2,3,4,5,6,13 és 50 jelzésű vonal melynek járatai a Budapest úti körforgalomtól az Almádi út – Cserepes utca – Egyetem utca – Iskola utca útvonalakon közlekednek. A Pápai út irányából érkező járatok a Megyeház tér – Kórház utca – Bajcsy-Zsilinszky utca – Almádi út útvonalon közlekednek.

Az útvonal módosítás kapcsán a Pápai út irányába a ’Színház’ elnevezésű megállóhely az Iskola utca megállóhelyre helyezik át. A járatok egyik irányban sem érintik a ’Hotel’ elnevezésű megállóhelyet, azonban a terelő útvonalon lévő valamennyi megállóhelyen megállnak.

A fentiekben megadott forgalom korlátozás 2018. november 11-én, vasárnap (kedvezőtlen időjárás esetén november 18., vasárnap) 07:00 – 17:00 óra között történik. Az autóbusz járatok esetében az útvonal módosulása üzemkezdettől 17.00 óra között történik.

A tömegközlekedési járatok módosított közlekedéséről a szolgáltató részletes tájékoztatást adott ki, melyet a megállóhelyeken, illetve a szolgáltató honlapján érhetnek el.


 

Ezt már olvasta!?

Minden hajléktalannak jut hely

Az ellátórendszer felkészült az idei télre.

Vállalkozói sikertörténetek Veszprém megyében

Rendhagyó pódiumbeszélgetés keretében mutatták be a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vállalkozói sikertörténeteket felvonultató kiadványát a napokban.

Fellökte a biztonsági őrt a boltból menekülő férfi

Cs. Lajost a rendőrök a lakásán fogták el.

Tizenöt éves a Wikipédia

Megalakulásának 15. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető nemzetközi enciklopédia, a Wikipédia.

Szeptemberben nyílik lehetőség a vasárnapi munkavégzés feltételeinek szabályozására.

Na-Bed