Programokban gazdag december a Veszprémi Petőfi Színházban

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház november 16 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Egy új, a megyeszékhelytől távolabb lévő fiatalok színházba jutását támogató új bérletet is bevezetett a teátrum. 

A Veszprémtől távol élő fiatalok színházba jutását segíti a Veszprémi Petőfi Színház új kezdeményezése, az Imre herceg bérlet, amely jelképes áron vehető igénybe, így minden környező településről elérhetővé válik a színház varázslatos világa a diákok számára – hangzott el sajtótájékoztatón a teátrumban.

Ovádi Péter, a térség országgyűlési képviselője hangsúlyozta, ezzel a kezdeményezéssel a színház valamennyi korosztályának biztosítja a kedvezményes színházba jutást. A 75 év felettiek a Kor-hű programmal ingyenesen nézhetik meg az előadásokat, a Szent István bérlettel pedig a Veszprém térségében élő felnőtteket célozza meg az intézmény, az új bérlet pedig a fiataloknak biztosítja a színházi élményt. Mint mondta, különösen büszkék lehetünk erre a kezdeményezésre 2018-ban, a Családok évében.

Oberfrank Pál, a Veszprémi Petőfi Színház igazgatója és Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes arról beszélt, hogy a Veszprémtől távolabb élőknek az utazási költséggel együtt már megterhelő egy bérlet kiváltása, ezért a pápai, a balatonfüredi és a veszprémi tankerületek közreműködésével juttatják el a nagyobb távolságból érkezők számára a kínálatot, melyet jelképesen 400 forintos áron biztosítanak. A cél az, hogy minden gyermek jusson el színházba, hiszen belőlük lesznek később a felnőtt nézők.

A sajtótájékoztatón szó volt a Veszprémi Petőfi Színház programokban gazdag decemberéről is. Az elmúlt évben karácsonyi ajándékként is nagy sikert aratott bérletsorozatok ismét elindulnak. A Csillagszóró bérletben három önfeledt szórakozást garantáló színházi előadás található, amelynek első produkciója a Varsói melódia, a második a Menopauza, végül pedig a Férjek és feleségek. A Kiscsillagszóró bérletben hamisítatlan családi programokat biztosítanak, mint amilyen az Alma együttes hagyományos koncertje, illetve a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház zenés mesejátéka, a Maszmók Afrikában. A Könnyűzenei bérletben Balázs Fecó és vendégei, Malek Andrea és Szűcs Antal Gábor ad koncertet december 30-án, később pedig Charlie és Caramel varázsolja el a közönséget. Az ünnepi hangulatot segítik a Veszprémi Petőfi Színház bérletszünetes előadásai is. December 1-jén a Kincskereső kisködmön című színdarab, december 26-án a Diótörő és Egérkirály című musical, december 28-án pedig az egy éve bemutatott Isten pénze című karácsonyi varázslat szórakoztatja a közönséget.

Az év utolsó hónapjának újdonsága az első színházi maraton december 8-án, mely a Jövőre veled, ugyanitt című romantikus vígjáték első és második részét mutatja be egymást követően. A vidám kikapcsolódás keretében a szünetben stílusos, amerikai hamburger vacsorára várják a vendégeket, valamint beszélgethetnek az előadás rendezőjével, Hargitai Ivánnal.

Természetesen az év utolsó napján is kínál műsort a színház. December 31-én szilveszteri zenés találkozásra várják az érdeklődőket Bodrogi Gyulával és Voith Ágival, amit hajnalig tartó mulatság követ élőzenés műsorokkal, finom ételekkel, italokkal, tombolával.
 

Ezt már olvasta!?

A temetők ellenőrzése állt a fókuszban

A Veszprémi Rendőrkapitányság JÁRásŐR programjának legutóbbi állomása 2017. október 31-én Dózsaváros és Csatár-hegy városrészek voltak. 

Szarvas Andrea nyerte a Magyarország Szépe versenyt

A győztes egy évig viselheti a Miss World Hungary címet és képviselheti Magyarországot a verseny decemberi világdöntőjén Kínában.

Gázrobbanás Veszprémben, óriási a füst

Gázrobbanás történt kedden kora délelőtt a Kinizsi utca, Pázmándi utca környékén.

Szuper technikák, remek fenekek

Második alkalommal tartják meg ezen a hétvégén a veszprémi autó-motor kiállítást és vásárt.

Embercsempész bűnszervezet tagjai ellen emeltek vádat Veszprémben

Tizenhat ember ellen emelt vádat a Veszprémi Járási és Nyomozó Ügyészség.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika