Új helyen az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály Kép: Veszprém TV

Új helyen az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály

Írta:  Veszprém TV november 18 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az Egyetem u. 17. szám alatt álló állami tulajdonú ingatlan közel 450 millió forint összegű hazai forrású támogatásból újult meg.

A helyi közigazgatás hatékony működéséhez járul hozzá a megyei kormányhivatal új épülete, amely a közigazgatás modernizációjának szimbóluma is egyben – hangzott el az Agrár- és Vidékfejlesztést Támogató Főosztály új székhelyének átadási ünnepségén.

Az Egyetem u. 17. szám alatt álló állami tulajdonú ingatlan közel 450 millió forint összegű hazai forrású támogatásból újult meg. Az épület helyreállítása még márciusban kezdődött, az akadálymentesített ingatlanhoz 11 parkoló is készült a beruházás keretében. A főosztály október közepén vette birtokba új székhelyét, ahol 3 osztályon 45 munkatárs végzi az agrártámogatások kezelését, az ügyfelek kiszolgálását - derült ki a Veszprém TV tudósításából.

Ezt már olvasta!?

Március végén kátyúznak

A Polgármesteri Hivatal szakemberei megkezdték Veszprémben a téli útkárok felmérését ellenőrzik a belterületi utak, járdák állapotát.

Jön a 13. Pannonfíling

 Immár 13. alkalommal rendezik meg a Pannonfíling Mozgóképes Találkozót Veszprémben, ahol újra rengeteg rövidfilmet láthat a közönség.

Ez nem városmarketing, hanem közösségfejlesztés

Jelentős mérföldkövet tett meg Veszprém annak érdekében, hogy győzelemmel zárja az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázatot. Még egy „csata” hátra van.

Ajándékoztak a rendőrök

A téli időszak megváltozott közlekedési viszonyaira hívták fel a sofőrök figyelmét a veszprémi rendőrök kedden.

Lezárták a Déli pályaudvart

Mától két hétig karbantartás miatt zárva van a budapesti Déli pályaudvar. 

Na-Bed