Nyugdíjas rendőröknek szerveztek találkozót

Írta:  police.hu november 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett nyugdíjas rendőr találkozón közel 80 nyugállományú kolléga vett részt.

Nyugdíjas rendőrök számára szervezett találkozót a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) 2018. november 26-án délután. A főkapitányság színháztermében megrendezett hagyománnyá vált eseményen Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitányát, Veszprém megye nyugalmazott főkapitány-helyetteseit, kapitányságvezetőjét, szolgálatvezetőit valamint a további megjelenteket dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a VMRFK vezetője üdvözölte. Ezt követően felköszöntötte a kerek születésnapját ünneplő Balázsics István nyugállományú zászlóst, és elismerését fejezte ki Szilágyi Erzsébet nyugállományú alezredesnek, a megyei nyugdíjas klub elnökének az áldozatos munkájáért.

Az ünnepi műsor keretében a rendőrség által szervezett Roma ki mit tud? tehetségkutató verseny megyei győztesei és országos második helyezettjei, Kalányos Mária és Orsós Csaba adtak műsort a Fláre Beás együttes kíséretében. Ezután fogadással és kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

Ezt már olvasta!?

Légpuskával lőtt a kutyára

A nyomozóhatóság állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 62 éves férfivel szemben.

Két baleset egy nap alatt

Két kisebb közúti közlekedési baleset is történt a megyében csütörtökön, amelyeknél tűzoltói beavatkozásra volt szükség.

Letartóztatták az autótolvajt

A várpalotai rendőrök elfogták azt a 28 éves veszprémi férfit, aki egy családi ház garázsából személygépkocsit tulajdonított el.

Ez nem egy végleges elismerés, hanem egy megelőlegezett bizalom

Ötödik alkalommal kereste Veszprém hőseit a Városi Nyilvánosságért Alapítvány.

Elhunyt Kertész Imre

Életének 87. évében hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Kertész Imre.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika