Nyugdíjas rendőröknek szerveztek találkozót

Írta:  police.hu november 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett nyugdíjas rendőr találkozón közel 80 nyugállományú kolléga vett részt.

Nyugdíjas rendőrök számára szervezett találkozót a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) 2018. november 26-án délután. A főkapitányság színháztermében megrendezett hagyománnyá vált eseményen Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitányát, Veszprém megye nyugalmazott főkapitány-helyetteseit, kapitányságvezetőjét, szolgálatvezetőit valamint a további megjelenteket dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a VMRFK vezetője üdvözölte. Ezt követően felköszöntötte a kerek születésnapját ünneplő Balázsics István nyugállományú zászlóst, és elismerését fejezte ki Szilágyi Erzsébet nyugállományú alezredesnek, a megyei nyugdíjas klub elnökének az áldozatos munkájáért.

Az ünnepi műsor keretében a rendőrség által szervezett Roma ki mit tud? tehetségkutató verseny megyei győztesei és országos második helyezettjei, Kalányos Mária és Orsós Csaba adtak műsort a Fláre Beás együttes kíséretében. Ezután fogadással és kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

Ezt már olvasta!?

A hétvégén már fagyhat is

Véget ér a szokatlanul enyhe november, a hétvégén a hajnali órákban már fagy is előfordulhat. 

Sem az úthasználat, sem a tömegközlekedés nem drágul jövőre

A közlekedésért felelős tárca nem készíti elő és nem kezdeményezni az úthasználati díjak és a közösségi közlekedési tarifák emelését.

Kékbe öltözött a városháza

Az Autizmus Világnapja alkalmából tartottak rendezvényeket szombaton Veszprémben.

Közlekedésbiztonság az első osztályban

A balestek megelőzése érdekében a rendőrök a legfontosabb közlekedési szabályokkal ismertették meg első osztályosokkal.

Költségvetés 2016: a fiatalok éve

74 millió forintot fordítanak útjavításokra, az intézményi felújításokra pedig 106 millió forintot szán az önkormányzat 2016-ban. Néhány adat a tervezett költségvetésből.

Na-Bed