Nyugdíjas rendőröknek szerveztek találkozót

Írta:  police.hu november 28 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság által szervezett nyugdíjas rendőr találkozón közel 80 nyugállományú kolléga vett részt.

Nyugdíjas rendőrök számára szervezett találkozót a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság (VMRFK) 2018. november 26-án délután. A főkapitányság színháztermében megrendezett hagyománnyá vált eseményen Győr-Moson-Sopron megye rendőrfőkapitányát, Veszprém megye nyugalmazott főkapitány-helyetteseit, kapitányságvezetőjét, szolgálatvezetőit valamint a további megjelenteket dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a VMRFK vezetője üdvözölte. Ezt követően felköszöntötte a kerek születésnapját ünneplő Balázsics István nyugállományú zászlóst, és elismerését fejezte ki Szilágyi Erzsébet nyugállományú alezredesnek, a megyei nyugdíjas klub elnökének az áldozatos munkájáért.

Az ünnepi műsor keretében a rendőrség által szervezett Roma ki mit tud? tehetségkutató verseny megyei győztesei és országos második helyezettjei, Kalányos Mária és Orsós Csaba adtak műsort a Fláre Beás együttes kíséretében. Ezután fogadással és kötetlen beszélgetéssel zárult a rendezvény.

Ezt már olvasta!?

Minden településnek szüksége van az önkéntes kezdeményezésekre

Veszprémi civil szervezetek munkájával ismerkedett meg a civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár kedden.

Kezdődik a központi szúnyogirtás

Az elmúlt hét esős és napsütéses időjárása különösen kedvez a szúnyoglárvák fejlődésének.

A Balti-tenger mentén

A Finnugor Kulturális Főváros 2016 programsorozat részeként Arvo Iho, a Balti-tenger mentén című kiállítás látható a városháza aulájában.

Cél az átlátható szabályrendszer.

Nagyjából 10 percre az egyiptomi légtértől tűnt el.

Na-Bed