Megújult épület a belvárosban

Írta:  Veszprém Tv december 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Megújult a volt bútorgyár melletti épülettömb az önkormányzat és helyi vállalkozók összefogásával.

A veszprémi buszpályaudvarra érkezőket már nem egy romos épület látványa fogadja. Itt alakították ki a megye legnagyobb önkiszolgáló patikáját és számos apartman is épült - derült ki a Veszprém Tv tudósításából.

Mindenki nyertese ennek az együttműködésnek - vélekedett Porga Gyula polgármester. Mint mondta, az önkormányzatnak nem volt forrása az ingatlan rendezésére, ami magántulajdonba került és most megújult. - A végső győztes Veszprém lakossága, hiszen a parika mellett tíz új lakást is kialakítottak - mondta.

A megye legnagyobb gyógyszertárában összesen hat kasszával várják az érdeklődőket, melyből egy kizárólag a vény nélkül adható gyógyszernek nem minősülő termékek kiadására szolgál. A patika kiszolgálási rendjét úgy alakították ki, hogy mindig jusson elég idő és személyre szóló figyelem a betegekre.  

Ezt már olvasta!?

Kvótareferendum: október 2-ra írták ki a népszavazást

Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden.

Tovább bővült a lakáspiac, folytatódott az áremelkedés

2016. I-III. negyedévében a használt lakások piacán 10 százalékos tiszta áremelkedés következett be a megelőző év átlagos árszintjéhez képest.

Magyarországon részletes kutatás készül arról, hogy mennyi fogyasztható élelmiszer kerül a kukákba.

Országszerte 360 helyszínen kellett beavatkozniuk a tűzoltóknak

Többek között elakadt, karambolozó vagy árokba csúszott járműveket kellett menteniük.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika