Megújult épület a belvárosban

Írta:  Veszprém Tv december 03 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Megújult a volt bútorgyár melletti épülettömb az önkormányzat és helyi vállalkozók összefogásával.

A veszprémi buszpályaudvarra érkezőket már nem egy romos épület látványa fogadja. Itt alakították ki a megye legnagyobb önkiszolgáló patikáját és számos apartman is épült - derült ki a Veszprém Tv tudósításából.

Mindenki nyertese ennek az együttműködésnek - vélekedett Porga Gyula polgármester. Mint mondta, az önkormányzatnak nem volt forrása az ingatlan rendezésére, ami magántulajdonba került és most megújult. - A végső győztes Veszprém lakossága, hiszen a parika mellett tíz új lakást is kialakítottak - mondta.

A megye legnagyobb gyógyszertárában összesen hat kasszával várják az érdeklődőket, melyből egy kizárólag a vény nélkül adható gyógyszernek nem minősülő termékek kiadására szolgál. A patika kiszolgálási rendjét úgy alakították ki, hogy mindig jusson elég idő és személyre szóló figyelem a betegekre.  

Ezt már olvasta!?

Rövid, de erős hőhullám érkezik

Kedden 32°C, szerdán pedig 35°C-ot is elérheti a maximum hőmérséklet Veszprémben. 

Naponta mintegy hatmillióan hallgatnak rádiót

Hetente több mint 7,2 millióan hallgatnak rádiót.

Megnyílik a veszprémi óvóhely a látogatók előtt

Az érdeklődők beléphetnek a színház, a könyvtár, valamint a helyi rádió máskor nem látogatható helyiségeibe is a hétvégi kulturális örökség napjain. 

Szakemberek figyelmeztetnek az UV-sugárzás veszélyeire

Délelőtt 11 óra és délután 3 óra között mindenki kerülje a napon tartózkodást.

Nem megy ki a divatból az ittas vezetés

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt napon négy ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

Na-Bed