Három este programja már ismert

Írta:  MTI december 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A 16. VeszprémFest nagyszínpada 2019-ben is a História Kertben kap helyet.

Caro Emerald, a UB40 featuring Ali & Astro, valamint Katie Melua is fellép a 2019-es VeszprémFesten július 10. és 13. között - közölte a fesztivál főszervezője hétfőn az MTI-vel.

Mészáros Zoltán tájékoztatása szerint a 16. VeszprémFest nagyszínpada 2019-ben is a História Kertben kap helyet.

Az első napon színpadra lépő holland énekesnő, Caro Emerald műsorával visszanyúl első lemeze - a ballroom jazz, a tangó és a 90-es évek groovin' jazz - világához. Első, Deleted Scenes From The Cutting Room Floor című lemeze 2010-ben első helyen nyitott a holland eladási listán és hat hét alatt platinalemez lett. Pozícióját harminc héten keresztül őrizte, megdöntve ezzel Michael Jackson Thriller-rekordját Hollandiában.

A fesztivál harmadik napján a UB40 alapító tagjai, Ali Campbell és Astro pályafutásuk és a UB40 40. évfordulóját ünneplő turnéjukkal érkeznek Veszprémbe a UB40 featuring Ali & Astro nevű formációval. A nyolc zenész által alkotott UB40-ból Ali Campbell énekes és Mickey Virtue billentyűs 2008-ban lépett ki, és 2013-ban követte őket az énekes-trombitás Astro. Ali Campbell, Mickey Virtue és Astro 2014-ben álltak össze azért, hogy megőrizzék és tovább vigyék a UB40 szellemi örökségét. Legújabb, 2018-as The Real Labour of Love című lemezük második helyen végzett az Egyesült Királyság albumlistáján, a Billboard Reggae albumlistán pedig az első helyre került.

A koncert negyedik napján Katie Melua lép színpadra, aki 2014-ben már járt a VeszprémFesten. A több mint 12 millió eladott albummal és 32 platinalemezzel rendelkező Katie Melua pályafutásának legsikeresebb dalait adja elő 2019-ben a fesztiválon.

A VeszprémFest második napjának előadóját a szervezők később jelentik be.

Ezt már olvasta!?

Ismét Veszprémre figyel a kortárs táncművészeti szakma

Huszadik alkalommal rendezik meg idén a Tánc Fesztviálja országos és nemzetközi kortárs összművészeti találkozót Veszprémben május 28. és június 3. között.

Idén 54 ezer forintba kerül a tanévkezdés az általános iskolában

A családok 55 százaléka az aktuális havi bevételeiből fedezi az iskolakezdés miatt felmerült kiadásokat.

Kigyulladt egy családi ház Úrkúton

Eddig tisztázatlan körülmények között kapott lángra Úrkúton a Béke utcában egy családi ház padlástere csütörtökön a reggeli órákban.

Még egy hétig lehet kérni az szja-bevallás tervezetének postázását

A NAV idén 3,8 millió adózó számára külön kérés nélkül készítik el az szja-bevallási tervezetet.

1,9 százalékkal nőttek az árak februárban

Jjanuárhoz viszonyítva 0,2 százalékkal nőttek az árak.

Na-Bed