Időseknek készítettek ünnepi rajzokat a gyerekek

Írta:  8200 Veszprém december 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

"Legyen mindenkinek szép a karácsonya" címmel hirdetett általános iskolásoknak szóló rajzpályázatot Ovádi Péter országgyűlési képviselő és a Lélektér Alapítvány, amelyre a várakozásokon túl, közel ezer mű érkezett.

Az országgyűlési képviselő sajtótájékoztató keretében elmondta, összesen 16 iskolából érkeztek rajzok a választókörzetéből, amelyek a következő napokban eljutnak egy-egy egyedülálló idős emberhez.

Egy szakmai bizottság kiválasztott 100 alkotást, ezekből kiállítás látható a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában december 10-ig. A hivatalos díjátadót a hétvégén tartják, amikor is ajándékot vehetnek át a kategóriák legjobbjai, a különdíjasok, valamint az intézményeket is jutalmazzák.

 

Takács Emese, a Lélektér Alapítvány elnöke arról beszélt, négy éve minden adventi időszakban elindítanak egy kezdeményezést, idén az időseknek szeretnének kedvezni a gyerekektől származó, szeretetet sugárzó rajzokkal.

Oberfrank Pál, a kiállításnak és az eredményhirdetésnek helyet biztosító Veszprémi Petőfi Színház igazgatója hangsúlyozta, mindig örömmel adnak helyet az ilyen szeretet kezdeményezéseknek.  

Ezt már olvasta!?

Jól teljesítettek az elsősegélynyújtók

Szurkolói verekedés a Színházkertben, közúti baleset a belvárosban, összedőlt díszlet a színházban. Többek között ilyen esetekben kellett helyt állniuk a versenyzőknek.

Szeretetet sugároz a Diótörő és Egérkirály

Az egész család számára nagyszerű kikapcsolódást jelenthet a Diótörő és Egérkirály című musical, amit december 7-én mutatnak be a Veszprémi Petőfi Színházban.

Felújítják a Vár utcát

Három év alatt, három ütemben újul meg a Vár utca Veszprémben.

Mozgalmas nyár áll a Pannon Várszínház előtt

Mintegy ötven előadást tart a nyár folyamán a veszprémi Pannon Várszínház.

 Áder János szerint a módosítások ellehetetlenítik az ilyen erőművek építését.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika