Időseknek készítettek ünnepi rajzokat a gyerekek

Írta:  8200 Veszprém december 04 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

"Legyen mindenkinek szép a karácsonya" címmel hirdetett általános iskolásoknak szóló rajzpályázatot Ovádi Péter országgyűlési képviselő és a Lélektér Alapítvány, amelyre a várakozásokon túl, közel ezer mű érkezett.

Az országgyűlési képviselő sajtótájékoztató keretében elmondta, összesen 16 iskolából érkeztek rajzok a választókörzetéből, amelyek a következő napokban eljutnak egy-egy egyedülálló idős emberhez.

Egy szakmai bizottság kiválasztott 100 alkotást, ezekből kiállítás látható a Veszprémi Petőfi Színház előcsarnokában december 10-ig. A hivatalos díjátadót a hétvégén tartják, amikor is ajándékot vehetnek át a kategóriák legjobbjai, a különdíjasok, valamint az intézményeket is jutalmazzák.

 

Takács Emese, a Lélektér Alapítvány elnöke arról beszélt, négy éve minden adventi időszakban elindítanak egy kezdeményezést, idén az időseknek szeretnének kedvezni a gyerekektől származó, szeretetet sugárzó rajzokkal.

Oberfrank Pál, a kiállításnak és az eredményhirdetésnek helyet biztosító Veszprémi Petőfi Színház igazgatója hangsúlyozta, mindig örömmel adnak helyet az ilyen szeretet kezdeményezéseknek.  

Ezt már olvasta!?

A javaslat 111 000 forintos minimál és 129 000 forintos garantált bérminimum. 

A mosdóban készített felvételeket egy kislányról ez a férfi

A keresett férfi kora 20-25 év körüli, magassága 175-185 centiméter, vékony testalkatú, egyenes testtartású, haja rövidre nyírt, sötét. Videó készült róla.

Együttműködési megállapodást kötött a MÁV-Start és az északnyugat-magyarországi busztársaság

Cél a régió közösségi közlekedési színvonalának emelése, a párhuzamosságok megszüntetése.

Neked munka, nekem álom

A program során megváltozott munkaképességű emberek ismerhették meg azt a munkahelyet, munkakört, amiről mindig is álmodtak.

Na-Bed