Mértékkel szemeteljen

Írta:  8200 Veszprém december 31 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Január 1-én nem lesz hulladékszállítás Veszprémben.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltató, a VHK Nonprofit Kft. - az önkormányzati rendeletnek megfelelően - a hulladékszállítást ünnep - és munkaszüneti napokon is elvégzi, kivéve január 1-ét.

Január 1-je 2019-ben keddre esik, amikor a szolgáltatás szünetel.

Az érintett szolgáltatási területek:

Kommunális hulladékgyűjtés Gyulafirátót, Szabadság puszta, Malom, Köd, Árva, Galamb, Thököly, Ányos, Sarkantyú, Ostromlépcső utcák

Házhoz menő szelektív gyűjtés Veszprém: (minden hónap első kedd) Cholnoky városrész, Szabadság puszta, Egyetem városrész, Egry Lakótelep, Füredi domb.

A szolgáltatási körzet további érintett települései, ahol szintén elmarad a hulladékszállítás 2019. január 1-én: Bánd, Hajmáskér, Hárskút, Herend, Márkó, Nemesvámos, Pétfürdő, Sóly, Veszprémfajsz, Zirc

Az elmaradt szolgáltatást Veszprémben és a többi településen is 2019. január 5-én, szombaton pótolja a közszolgáltató - olvasható közleményükben. 

Ezt már olvasta!?

Kedden is extrém UV-B sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Három évtizedes visszaemlékezés

Karácsony előtt néhány nappal ünnepelte a Veszprém Tv a 30. születésnapját. A több órás élő műsorfolyam legemlékezetesebb pillanataiból válogatás készült.

Az egyház és a nemzet szolgálata egymást erősíti

Márfi Gyula veszprémi érsek aranymiséjét tartották meg hétfőn a veszprémi Szent Mihály-bazilikában.

Parkolókkal bővült a focipálya

Új parkolókat alakítottak ki az Erdész utcai sporttelep mellett.

Indul a Valódi Nemzeti Konzultáció

Valamennyi magyar háztartásba eljuttatta kérdőívét a Jobbik és arra kérnek mindenkit, hogy pártállástól függetlenül válaszoljanak a kérdésekre.

Na-Bed