Mértékkel szemeteljen

Írta:  8200 Veszprém december 31 2018 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Január 1-én nem lesz hulladékszállítás Veszprémben.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltató, a VHK Nonprofit Kft. - az önkormányzati rendeletnek megfelelően - a hulladékszállítást ünnep - és munkaszüneti napokon is elvégzi, kivéve január 1-ét.

Január 1-je 2019-ben keddre esik, amikor a szolgáltatás szünetel.

Az érintett szolgáltatási területek:

Kommunális hulladékgyűjtés Gyulafirátót, Szabadság puszta, Malom, Köd, Árva, Galamb, Thököly, Ányos, Sarkantyú, Ostromlépcső utcák

Házhoz menő szelektív gyűjtés Veszprém: (minden hónap első kedd) Cholnoky városrész, Szabadság puszta, Egyetem városrész, Egry Lakótelep, Füredi domb.

A szolgáltatási körzet további érintett települései, ahol szintén elmarad a hulladékszállítás 2019. január 1-én: Bánd, Hajmáskér, Hárskút, Herend, Márkó, Nemesvámos, Pétfürdő, Sóly, Veszprémfajsz, Zirc

Az elmaradt szolgáltatást Veszprémben és a többi településen is 2019. január 5-én, szombaton pótolja a közszolgáltató - olvasható közleményükben. 

Ezt már olvasta!?

Köszönet a helytállásért

A szociális területen dolgozókat pénzjutalomban részesítené az önkormányzat - ezt a javaslatot terjeszti a pénteki közgyűlés elé Veszprém polgármestere.

A kegyeleti időszakban is figyeljünk a biztonságra

Október végén és november első napjaiban sokszor riasztják a tűzoltókat kegyeleti mécsesek vagy gyertyák okozta tüzekhez. 

Megmentették a kihűléstől

A fagyos időben elesett az utcán és megsérült egy férfi Litéren. Egy autós felfigyelt az úton fekvő emberre, és a rendőrök segítségét kérte. 

A MÁV-Start új, rugalmas jegyértékesítési rendszer bevezetését készíti elő, amely a legmodernebb fizetési módokat is támogatja.

Lenyúlta az utcán lévő robogót

Egy közterületen hagyott robogóval járta Veszprém utcáit egy férfi, amit engedély nélkül tulajdonított el. 

Bakony Média névjegykártya