Letölthető menetrend pdf formátumban

Írta:  8200 Veszprém január 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sokan kérték, hogy a helyi járatos menetrend elérhető legyen egyetlen könnyen kezelhető, pdf formátumban, offline. Elkészítettük.

Veszprémben összesen több mint 500 menetrendi tábla készült, hiszen minden megállóban az ott aktuális menetrendi idők vannak feltüntetve, nem kell számolgatni, hogy mikor érkezik a busz. Ennek ellenére sokan igényelték, hogy a végállomásról induló járatok elérhetők legyenek egyetlen letölthető pdf-ként. A V-Busz oldalán 2019. január 7-én megtalálható menetrendeket összegyűjtve elkészítettük az összesített verziót.

 

LETÖLTÖM A MENETRENDET (PDF)

 

A V-Busz oldalán az egyes járatok menetrendje mellett megállónként is letölthetők az indulási táblák, érdemes lehet átböngészni, így mindenki elkészítheti magának az egyedi menetrendi pdf gyűjteményét.

 

Amennyiben szeretné nyomtatott formában a menetrendet, keresse fel szerkesztőségünket (Veszprém, Kossuth u. 10., Zöld ház, fszt., 9.), ahol elkészítünk önnek egy menetrendi füzetet a V-Busz oldalán elérhető adatok alapján, amit könnyen magánál tarthat.

 

FONTOS!

A pdf és a kinyomtatott verzió esetében is a tájékoztatás nem teljes körű, nem számít hivatalos menetrendnek, csupán a tájékoztatást segíti.  

 

Amennyiben frissül a menetrend, a mellékletet is frissítjük, de azt újra le kell mentenie a készülékére. Kövessen minket Facebookon, hogy értesüljön a frissítésekről. 

 

Ezt már olvasta!?

Már bírságolhat a NAV az online számlázás elmulasztása miatt

Az online számlázás célja az adócsalások visszaszorítása, a gazdaság fehérítése.

Logisztikai központot épít Veszprémben a Penny

Veszprémben építi meg az ország harmadik logisztikai központját a Penny Market. Az ünnepélyes ásonyom ünnepséget szerdán délelőtt tartották meg.

Újra és újra meg kell küzdenünk szabadságunkért

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 169. évfordulója alkalmából megemlékezést és koszorúzást tartottak a Dózsa téren szerdán délelőtt.

Ismét Kockanapok Veszprémben

Egyedülállóan, kizárólag LEGO kockákból felépített klasszikus filmbeli jelenetekkel is találkozhatunk a hétvégén.

Na-Bed

Napi menük

HRCV
SzuperOptika