Letölthető menetrend pdf formátumban

Írta:  8200 Veszprém január 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sokan kérték, hogy a helyi járatos menetrend elérhető legyen egyetlen könnyen kezelhető, pdf formátumban, offline. Elkészítettük.

Veszprémben összesen több mint 500 menetrendi tábla készült, hiszen minden megállóban az ott aktuális menetrendi idők vannak feltüntetve, nem kell számolgatni, hogy mikor érkezik a busz. Ennek ellenére sokan igényelték, hogy a végállomásról induló járatok elérhetők legyenek egyetlen letölthető pdf-ként. A V-Busz oldalán 2019. január 7-én megtalálható menetrendeket összegyűjtve elkészítettük az összesített verziót.

 

LETÖLTÖM A MENETRENDET (PDF)

 

A V-Busz oldalán az egyes járatok menetrendje mellett megállónként is letölthetők az indulási táblák, érdemes lehet átböngészni, így mindenki elkészítheti magának az egyedi menetrendi pdf gyűjteményét.

 

Amennyiben szeretné nyomtatott formában a menetrendet, keresse fel szerkesztőségünket (Veszprém, Kossuth u. 10., Zöld ház, fszt., 9.), ahol elkészítünk önnek egy menetrendi füzetet a V-Busz oldalán elérhető adatok alapján, amit könnyen magánál tarthat.

 

FONTOS!

A pdf és a kinyomtatott verzió esetében is a tájékoztatás nem teljes körű, nem számít hivatalos menetrendnek, csupán a tájékoztatást segíti.  

 

Amennyiben frissül a menetrend, a mellékletet is frissítjük, de azt újra le kell mentenie a készülékére. Kövessen minket Facebookon, hogy értesüljön a frissítésekről. 

 

Ezt már olvasta!?

Karácsonyfából komposzt

A tömbházas területeken 2017. január 9-től végzik a fenyőfák gyűjtését.

Vége a szezonnak

Ingyenes síeléssel búcsúztatják az idei telet az eplényi sípályán március 12-én, vasárnap.

A november 6-án rajtoló Vendée Globe földkerülő vitorlásverseny előtt ezen a hétvégén Fa Nándor ismét megrendezi a Mol-TBS Nagydíj Balaton-kerülő viadalt.

Veszélyes hulladékot rakott az erdőbe

A rendőrök befejezték az 52 éves veszprémi férfi ügyében folytatott vizsgálatot.

Megszépült a belváros

Több kereskedelmi egység és irodahely létesült az Ádám Iván utca elején.

Na-Bed