Letölthető menetrend pdf formátumban

Írta:  8200 Veszprém január 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sokan kérték, hogy a helyi járatos menetrend elérhető legyen egyetlen könnyen kezelhető, pdf formátumban, offline. Elkészítettük.

Veszprémben összesen több mint 500 menetrendi tábla készült, hiszen minden megállóban az ott aktuális menetrendi idők vannak feltüntetve, nem kell számolgatni, hogy mikor érkezik a busz. Ennek ellenére sokan igényelték, hogy a végállomásról induló járatok elérhetők legyenek egyetlen letölthető pdf-ként. A V-Busz oldalán 2019. január 7-én megtalálható menetrendeket összegyűjtve elkészítettük az összesített verziót.

 

LETÖLTÖM A MENETRENDET (PDF)

 

A V-Busz oldalán az egyes járatok menetrendje mellett megállónként is letölthetők az indulási táblák, érdemes lehet átböngészni, így mindenki elkészítheti magának az egyedi menetrendi pdf gyűjteményét.

 

Amennyiben szeretné nyomtatott formában a menetrendet, keresse fel szerkesztőségünket (Veszprém, Kossuth u. 10., Zöld ház, fszt., 9.), ahol elkészítünk önnek egy menetrendi füzetet a V-Busz oldalán elérhető adatok alapján, amit könnyen magánál tarthat.

 

FONTOS!

A pdf és a kinyomtatott verzió esetében is a tájékoztatás nem teljes körű, nem számít hivatalos menetrendnek, csupán a tájékoztatást segíti.  

 

Amennyiben frissül a menetrend, a mellékletet is frissítjük, de azt újra le kell mentenie a készülékére. Kövessen minket Facebookon, hogy értesüljön a frissítésekről. 

 

Ezt már olvasta!?

Új kifutót kaptak az Axis szarvasok

A következő egy évben további egymilliárd forintos beruházást hajtanak végre a Veszprémi Állatkertben.

Kigyulladt egy autóbusz a Bakonyban

Kigyulladt egy autóbusz a 82-es főút Zirc és Csesznek közötti szakaszán szerdán délután.

Hétfőn is nagyon erős lesz az UV-B sugárzás

Hétfőre is figyelmeztetést adott ki a nagyon erős UV-B sugárzás veszélye miatt az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Atlétákat díjaztak

Közgyűlést tartott a VEDAC, Zentai Tibor vehette át az első Szabó Ernő díjat, elfogadták a klub 2016-2020 közötti időszakra vonatkozó stratégiáját.

Két gyermekével tévedt el az anyuka a Bakonyi erdőben

Egy anya 5 és 10 éves gyermekével tévedt el a Csesznek környékén lévő erdőben.

Na-Bed