Hidegfront okoz szeles időt Kép: vmeteo.hu

Hidegfront okoz szeles időt

Írta:  VMeteo.hu január 14 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Gyakran érkeznek frontok az előttünk álló héten. 

A nap első felében kialakulhat még eső, zápor, később felszakadozik a felhőzet. A hétfő reggeli 3°C körüli hőmérséklet estére fagypont közelébe csökken - írja a VMeteo.hu

Kedden a szél napközben nyugatira, később délnyugatira fordul, melegfront érkezik. Erősen megnövekszik a felhőzet, de csapadék nem várható. A reggeli gyenge fagyot követően délután 4°C környékére melegszik a levegő.

Szerdától továbbra is több légköri front érinti térségünket, marad a változékony időjárás. A hőmérséklet kevéssel a sok éves átlag felett alakul, reggelente sem várható fagy, napközben 5°C környékére is melegedhet a levegő. Lehűlés a jövő hét elejére körvonalazódik.

 

Ezt már olvasta!?

Tehergépkocsi égett Nemesvámos közelében

Az érintett útszakaszon a műszaki mentés idejére a forgalom rendőri irányítás mellett váltakozva haladt.

Robbantások Brüsszelben

Robbanás történt egy brüsszeli metróállomáson és az uniós intézmények közelében kedd reggel. Magasabb fokozatú terrorkészültség Magyarországon.

Egyre kevesebb a fogyasztóvédelmet érintő jogsértés

A kisvállalkozásokat az első szabálytalanságnál csupán figyelmezteti, és csak akkor bírságol, ha az eset kiskorúakat vagy fiatalkorúakat érint.

Tarcsa Csaba Veszprém megye új rendőrfőkapitánya

Azért neveztek ki új rendőrfőkapitányt, mert a korábbi vezető, Töreki Sándor 2016 szeptember elsejétől bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettesi kinevezést kapott.

Sok sérült lesz a belvárosban

Veszprémben rendezik meg az Országos Elsősegélynyújtó Verseny döntőjét szeptember 10-én, szombaton.

Na-Bed