Újra megteltek a polcok

Írta:  8200 Veszprém január 29 2016 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Különösebb felhajtás nélkül pénteken ismét kinyitotta kapuit a plázában lévő élelmiszer üzlet.

Az előző bérlő, a CBA Kereskedelmi Kft. nem hosszabbította meg az elmúlt év végén lejáró szerződését, azonban azt nem zárta ki, hogy a jövőben a CBA Franchise tagja tovább üzemeltesse az boltot - nyilatkozta korábban a cég kommunikációs igazgatója a vehir.hu kérdésére. Úgy tűnik, hogy az ehhez szükséges tárgyalások lezajlottak a pláza üzemeltetője és az új bérlő között.

A környéken élők megérezték a bolt hiányát, ennek Némedi Lajos, a városrész önkormányzati képviselője is hangot adott a legutóbbi közgyűlésen, abban bízva, rövidesen megoldás születik az élelmiszer bolt működésével kapcsolatban.

Péntek reggel már azt tapasztalhatták a Balaton Plazában járók, hogy kinyitott az üzlet. Magyaródi József üzletvezető érdeklődésünkre elmondta, marad a régi brand, a megszokott nyitva tartás, valamint a vásárlók nagy örömére - aminek sokan hangot is adtak a nyitás napján - a régi személyzet szolgálja ki a betérőket. Az üzemeltető a budapesti székhelyű Balladonia Partiscum Food Kft. lett. 
 

Ezt már olvasta!?

Mostanáig 1966-ban volt a legmelegebb február 22-én.

Ma napos, holnap viharos idő

Csütörtökön a néhány órás napsütés mellett főként délután erősebben megnövekedhet a felhőzet, csapadék nélkül. 

Csúcstechnológiákra épülő növénytudományi központ létesül Keszthelyen

Csúcstechnológiákra épülő növénytudományi tudás- és szolgáltató központ K+F infrastruktúrájának fejlesztésére nyert támogatást a Pannon Egyetem keszthelyi kampusza.

A NAV teljesítette tavalyi költségvetési bevételi tervét

A teljes adóbevétel 12 792 milliárd forint lett 2016-ban.

Hat-hétszáz hajót várnak az idei Kékszalagra

Az előnevezések alapján hat-hétszáz hajót várnak a csütörtökön rajtoló 51. Kékszalag Nagydíjra - közölték a verseny szervezői szerdán Balatonfüreden.

Bakony Média névjegykártya