Tovább bővült a Happ Kft. márkói logisztikai központja Fotó: Kovács Bálint

Tovább bővült a Happ Kft. márkói logisztikai központja

Írta:  8200 Veszprém február 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A márkói Happ Kft. 27 éves történetének eddigi legnagyobb beruházása fejeződött be.

A napokban fejezték be logisztikai központjuk harmadik raktárcsarnokának megépítését, melynek ünnepélyes átadóját nem rég tartották meg.

A folyamatosan bővülő igényeknek köszönhetően vált szükségessé, hogy a cég partnere, a magyar tulajdonban lévő Eurofamily raktározási szempontjait figyelembe véve hozzanak létre egy technikailag teljes mértékben megfelelő csarnokot. 

Ez a harmadik ütemben épült közel 6000 m2 alapterületű raktár sokkal magasabb színvonalú minden szempontból az eddigieknél: 12 méter magas, erősebb padozattal, valamint a teljes gépészet és a légtechnika is fejlettebb.
Az avató ünnepségen Happ Olivér nyitóbeszédében elmondta: „Eurofamily es a Happ Kft. ezzel remek példát állít a többi magyar vállalkozás elé. Példát mutatunk, hogy két magyar vállalkozás, hogyha összefog, abból milyen nagyszerű dolgok jöhetnek létre. Nemcsak munkahelyeket teremtünk, hanem egymást segítve azon dolgozunk, hogy kifogástalan munkakörülményeket biztosítsunk. Bízom benne, hogy szívesen fognak dolgozni a munkatársak az új csarnokban és ezzel is hozzájárulunk az Eurofamily üzletek zökkenőmentes kiszolgálásához, ezáltal pedig együtt érjük el közösen a sikereinket.”

Köszöntőbeszédet mondott továbbá az Eurofamily ügyvezetője, Korbély György, melyben elégedettségét fejezte ki az eredményt látván és köszönetet mondott mind a Happ családnak mind az Eurofamily dolgozóinak a cég felé végzett munkájukért.

Az ünnepélyen részt vett Ovádi Péter országgyűlési képviselő is, beszédében kiemelte, hogy a fejlesztés hozzájárul a térség fejlődéséhez gazdasági szempontból is és munkahelyteremtő szerepéről is beszélt. Véleménye szerint is példamutató lehet több magyar vállalkozásnak is ez az összefogás a két vállalat részéről. Példaértékű a Happ család kitartó munkája, aminek köszönhetően már közel 3 évtizedes múltra tekinthetnek vissza. Ez idő alatt mára már a térséget meghatározó logisztikai központtá fejlődtek. Kiemelte, hogy Magyarország sikere az ilyen családi vállalkozásokban rejlik. 

Ezt már olvasta!?

Az operatív törzs ülésén áttekintették a biztonsági helyzetet és meghozták a szükségesnek ítélt intézkedéseket. 

Star Wars szereplők régen és most

Natalie Portman alig változott, Ian McDiarmid megfiatalodott, Hayden Christensen-re pedig rá sem lehet ismerni. 

A biztos jövő költségvetése az idei

50 százalékkal több bevételre számíthat 2018-ban Veszprém, mint az előző évben.

Önbíráskodás miatt körözték

A járőrök vasárnap 10 óra körül Veszprém egyik autóbusz-állomásánál igazoltattak egy 46 éves helyi lakost - írta a a police.hu.

Gyanús csomag a belvárosban

A rendőrség elkerítette a Völgyikút utcai idősek otthona mögötti parkos területet szerdán délután.

Na-Bed