Hivatalosan is átadták a Henger utcát Kép: Veszprém Tv

Hivatalosan is átadták a Henger utcát

Írta:  Veszprém Tv február 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A Henger utca 875 méter hosszú szakaszon újult meg, mellette közös gyalogos- és kerékpáros járdát is kialakítottak.

Gazdaságfejlesztésre és a munkaerő-mobilitást szolgáló közlekedésfejlesztésre nyert 2,7 milliárd forint támogatást Veszprém városa. Ennek első elemeként készült el a Pápai út és a Házgyári út összekötése. A Henger utca 875 méter hosszú szakaszon újult meg, mellette közös gyalogos- és kerékpáros járdát is kialakítottak. A projekt további elemei a Kistó utca rekonstrukciója, a Pápai út építése, továbbá a kelet – nyugati közlekedési tengely két utcát összekötő szakaszának megvalósítása - hangzott el a Veszprém Tv tudósításában

Egy több évtizedes álom vált valóra - mondta Porga Gyula polgármester a Henger utca 617 millió forintos építkezésének zárásaként. Hozzátette, az északi iparterület közlekedés fejlesztése nagyon fontos, hiszen a munkahelyek 20 százaléka található itt, a cégek pedig az iparűzési adó 34 százalékát fizetik a megyeszékhely költségvetésébe. 

Ezt már olvasta!?

Ismét érkeznek a bakonyi ízek

Immáron negyedik alkalommal rendezik a Bakony Expo-t november 10. és 12. között a Veszprém Arénában.

14 bemutatót hirdetett meg a Veszprémi Petőfi Színház

A jövő évad első bemutatója a Nyitott ablak című zenés játék lesz Szilágyi Tibor rendezésében – hangzott el a teátrum hétfői sajtótájékoztatóján.

A téli időjárás kedvez a lakástüzek kialakulásának

Veszprém megyében januárban huszonhat lakóépület oltásához vonultak a tűzoltók.

Prága a legnépszerűbb húsvéti úti cél, Budapest a negyedik

Hajdúszoboszló, Eger, Hévíz, Siófok és Gyula, illetve Róma, Párizs és Velence szállásai iránt érdeklődnek legnagyobb arányban a magyar utazók.

Csökkentette bruttó 4 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

Na-Bed