Lézertechnológiás tetőszigetelés

Írta:  hirdetés február 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fejes Godzsa László vagyok, ács-állványozó , hő és lézertechnológiás tetőszigetelő.

A kisvállalkozásom  lendületes, fiatalos, több építőipari szakmával rendelkező szakemberekből áll, mint például ács-állványozó, tetőfedő, tetőszigetelő, bádogos , faipari technikus.

Tizenhárom éves szakmai tapasztalat és a hat éves külföldi pályafutásunknak köszönhetően széles nemzetközi gyakorlattal is rendelkezünk, amely elősegíti a magyar viszonylatban még nem ismert, gyorsabb és időtállóbb kivitelezési megoldásokat.

Főbb tevékenységeink, ács-állványozás, tetőfedés, valamint épületbádogozás teljes körű szakirányú kivitelezése.

Korszerű faipari és bádogos műhelyünknek és nagy szerszám ellátottságunknak köszönhetően faipari és bádogos munkák széles körű kivitelezését is vállaljuk.

Legyen szó akár, rönkházak, faházak (épületfából), előre gyártott fa építmények, kerti létesítmények, autó beállók, pergolák, előtetők, fateraszok, falépcsők egyedi elképzelések megvalósításáról.

Másrészt, lemezfedések, lemez hajlítás 4 méterig, egyedi lemez borítások, idomok ,ereszcsatornák készítése, sokszínű anyagkínálatunkból.

Állványozás: családi házak körbe állványozása, festők, kőművesek munkavégzéséhez., homlokzati állványok.

Egyéb tevékenységeink: -lapos tetők , zöld tetők korszerű, lézer és hőtechnológiás víz és hőszigetelése. Ugyan ezen technológiával, előtetők, teraszok, kerti tavak, egyéb kerti létesítmények , pincék egyéb épületek talajvíz elleni szigetelése.

Utólagos és kiegészítő munkák: Magas és lapostetők javítása, beázás és egyéb környezeti erőhatások okozta károk elhárítása.

Már meglévő elöregedett faszerkezetek helyre állítását is vállaljuk. 

Hívjon bizalommal: 70/420-50-02

Ezt már olvasta!?

Regisztráltassa kerékpárját!

A Veszprémi Rendőrkapitányság is megkezdte a kerékpárok nyilvántartásba vételét.

Játékosított meggyőzéssel irányíthatók vagyunk?

Meglehetősen figyelemhiányos életet élünk, azonban az élet szinte minden területén elengedhetetlen, hogy időnként tartósan megragadjuk az emberek figyelmét. Erre nyújt gyógyírt a játékosítás. A terület hazai úttörőjével, a veszprémi Pusztai Ádámmal beszélgettünk.

Nevelőszülők napja a Veszprémi Állatkertben

Közel háromszáz látogatót vendégelt meg az állatkert ebből az alkalomból. 

Ellenőrzések Veszprém megye erdeiben

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság erdészeti akciót tartott a társhatóságok és az erdészetek munkatársainak bevonásával.

Akadozik a szelektív hulladék elszállítása

A házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés bevezetésével egyidőben a megnövekvő  ügyfélszám miatt "előfordulhatnak problémák" - jelezte a szolgáltató. 

Na-Bed