Lézertechnológiás tetőszigetelés

Írta:  hirdetés február 12 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Fejes Godzsa László vagyok, ács-állványozó , hő és lézertechnológiás tetőszigetelő.

A kisvállalkozásom  lendületes, fiatalos, több építőipari szakmával rendelkező szakemberekből áll, mint például ács-állványozó, tetőfedő, tetőszigetelő, bádogos , faipari technikus.

Tizenhárom éves szakmai tapasztalat és a hat éves külföldi pályafutásunknak köszönhetően széles nemzetközi gyakorlattal is rendelkezünk, amely elősegíti a magyar viszonylatban még nem ismert, gyorsabb és időtállóbb kivitelezési megoldásokat.

Főbb tevékenységeink, ács-állványozás, tetőfedés, valamint épületbádogozás teljes körű szakirányú kivitelezése.

Korszerű faipari és bádogos műhelyünknek és nagy szerszám ellátottságunknak köszönhetően faipari és bádogos munkák széles körű kivitelezését is vállaljuk.

Legyen szó akár, rönkházak, faházak (épületfából), előre gyártott fa építmények, kerti létesítmények, autó beállók, pergolák, előtetők, fateraszok, falépcsők egyedi elképzelések megvalósításáról.

Másrészt, lemezfedések, lemez hajlítás 4 méterig, egyedi lemez borítások, idomok ,ereszcsatornák készítése, sokszínű anyagkínálatunkból.

Állványozás: családi házak körbe állványozása, festők, kőművesek munkavégzéséhez., homlokzati állványok.

Egyéb tevékenységeink: -lapos tetők , zöld tetők korszerű, lézer és hőtechnológiás víz és hőszigetelése. Ugyan ezen technológiával, előtetők, teraszok, kerti tavak, egyéb kerti létesítmények , pincék egyéb épületek talajvíz elleni szigetelése.

Utólagos és kiegészítő munkák: Magas és lapostetők javítása, beázás és egyéb környezeti erőhatások okozta károk elhárítása.

Már meglévő elöregedett faszerkezetek helyre állítását is vállaljuk. 

Hívjon bizalommal: 70/420-50-02

Ezt már olvasta!?

Bérlakásépítés a választókerületben is

A fiatalok elvándorlásának egyik nagyon fontos oka az otthonteremtés nehézsége - hangoztatta legutóbbi sajtótájékoztatóján dr. Varga-Damm Andrea.

Az önkéntességnek ereje és küldetése van

Több tucat önkéntes gyűlt össze a veszprémi Alsóvárosi temetőben, hogy közösen szépítsék meg a területet a Halottak napja közeledtével.

Szerethető munkahely lett a Happ

A Happ Fuvarozó és Szállítmányozó Kft. elnyerte a Szerethető Munkahely Díjat.

Zárva tart a NAV augusztusban két településen

A NAV Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatósága balatonfüredi és zirci ügyfélszolgálatai augusztusban zárva tartanak.

Na-Bed