Porga Gyula (b) és Ridavics Pál Porga Gyula (b) és Ridavics Pál

Ridavics Pál kapta a Szabad Sajtó díjat

Írta:  8200 Veszprém március 13 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ridavics Pál jelenleg a Veszprém Televízió MTVA-s bedolgozásokért felelős szerkesztő-műsorvezetője. 

Több mint tíz éve van a szakmában, korábban évekig helyi televíziók szerkesztő-műsorvezetője volt. A Veszprém Televízióban 5 éve dolgozik. Munkája kiterjed a helyi híradás és a közéleti magazinműsor szerkesztésére, továbbá az M1-az M2 az M5 csatornákon és a Duna Televízióban rendszeresen jelennek meg anyagai, illetve gyakorta látható az M1 hírcsatornán, mint Veszprém megyei tudósító - hangzott el a Szabad Sajtó Napja alkalmából tartott ünnepségen szerdán, hozzátéve, folyamatosan követi a város és a térség híreit, rendkívül tájékozott és szakmai munkája kiváló. Megbízható, emellett rendkívül magas a munkabírása.

2019-ben Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere a helyi médiában végzett megbízható, pontos munkája elismeréseként Ridavics Pál részére Szabad Sajtó díjat adományoz. 

Porga Gyula polgármester köszöntőjében kiemelte, nincsenek könnyű helyzetben a ma újságírói. A modern technológiai újítások néhány év alatt megváltoztatták az emberek életét. Véleménye szerint ma mindenki újságíró, akinek okostelefon van a zsebében és a pillanatot rögzítve, véleményével kiegészítve közzé teszi a világhálón, ezzel az amatőrök beléptek a profi kommunikációs szakemberek világába. - Az újságírónak ma nem csak az a feladata, hogy információt közöljön, hanem a személyével hitelesítse az elhangzottakat - tette hozzá a polgármester. 

A Szabad Sajtó Napja alkalmából beszédet mondott Tiszttartó Titusz, aki több mint 25 éve Veszprémben kezdte pályafutását, 5 évig dolgozott a Rádió Jamban, jelenleg a Petőfi Rádió csatorna igazgatója. 

Ezt már olvasta!?

Vidám állatos délutánt tartottak

Tíz általános iskolából fogadott gyerekeket a Veszprémi Állatkert pénteken az Állatok Világnapja alkalmából.

A színfalak mögött sosem gördül le a függöny

Már csak néhány hét van hátra a nyárból, gyorsan közeledik az új évad kezdése a Veszprémi Petőfi Színházban.

Az operettet ünnepelték

Az egész család számára tartogatott tartalmas programokat az I. Rátonyi Róbert Operettfesztivál az elmúlt hétvégén Veszprémben.

Háziorvosként mutatkozott be az idős asszonynak

Hatszázezer forintért térítésmentes közgyógyellátást ígért a csaló.

Szociális krízis fenyeget

Az adósok és családtagjaik otthonát ne lehessen elárverezni - javasolja a Jobbik.

Na-Bed