Porga Gyula (b) és Ridavics Pál Porga Gyula (b) és Ridavics Pál

Ridavics Pál kapta a Szabad Sajtó díjat

Írta:  8200 Veszprém március 13 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Ridavics Pál jelenleg a Veszprém Televízió MTVA-s bedolgozásokért felelős szerkesztő-műsorvezetője. 

Több mint tíz éve van a szakmában, korábban évekig helyi televíziók szerkesztő-műsorvezetője volt. A Veszprém Televízióban 5 éve dolgozik. Munkája kiterjed a helyi híradás és a közéleti magazinműsor szerkesztésére, továbbá az M1-az M2 az M5 csatornákon és a Duna Televízióban rendszeresen jelennek meg anyagai, illetve gyakorta látható az M1 hírcsatornán, mint Veszprém megyei tudósító - hangzott el a Szabad Sajtó Napja alkalmából tartott ünnepségen szerdán, hozzátéve, folyamatosan követi a város és a térség híreit, rendkívül tájékozott és szakmai munkája kiváló. Megbízható, emellett rendkívül magas a munkabírása.

2019-ben Veszprém Megyei Jogú Város Polgármestere a helyi médiában végzett megbízható, pontos munkája elismeréseként Ridavics Pál részére Szabad Sajtó díjat adományoz. 

Porga Gyula polgármester köszöntőjében kiemelte, nincsenek könnyű helyzetben a ma újságírói. A modern technológiai újítások néhány év alatt megváltoztatták az emberek életét. Véleménye szerint ma mindenki újságíró, akinek okostelefon van a zsebében és a pillanatot rögzítve, véleményével kiegészítve közzé teszi a világhálón, ezzel az amatőrök beléptek a profi kommunikációs szakemberek világába. - Az újságírónak ma nem csak az a feladata, hogy információt közöljön, hanem a személyével hitelesítse az elhangzottakat - tette hozzá a polgármester. 

A Szabad Sajtó Napja alkalmából beszédet mondott Tiszttartó Titusz, aki több mint 25 éve Veszprémben kezdte pályafutását, 5 évig dolgozott a Rádió Jamban, jelenleg a Petőfi Rádió csatorna igazgatója. 

Ezt már olvasta!?

Betörők rendőrkézen

A veszprémi rendőrök összehangolt akcióban fogták el a bűncselekmény-sorozat elkövetőit.

Hajnalban 15,1 Celsius-fokot mértek.

Az év első két hónapjában több mint duplájára, 6-ról 13-ra nőtt a vasúti-közúti átjárókban történt balesetek száma a tavalyi hasonló időszakhoz képest.

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

Lángok csaptak fel a bécsi parlament tetőszerkezetén péntek reggel, az oltásban hetven tűzoltó vett részt, senki nem sérült meg.

Na-Bed