Ismét Kockanapok Veszprémben

Írta:  8200 Veszprém március 20 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Veszprémbe érkezik újra a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház rengeteg újdonsággal most hétvégén. 

Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több mint 1.500.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet több mint 400 négyzetméteren a Padányi iskolában. A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, Csillagok háborújáig, Disneyland vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok eddigi legnagyobb óriás városa, saját repülőtérrel hegyekkel és vasútállomással!

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig óriás játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Kockanapok - LEGO® építmények kiállítása és játszóház

Veszprémben a Padányi Katolikus Iskolában március 23-24-én.

Nyitvatartás:
Szombat: 10.00-18.00
Vasárnap: 9.00-18.00
Jegyárak: Gyerek, Felnőtt: 900 Ft
2 éves kor alatt a rendezvény ingyenes!
Jegyeket a helyszínen lehet csak a kiállítás nyitvatartási ideje alatt vásárolni! 

----

Nyerje meg belépőjét a rendezvényre

A Kockanapok szervezői és a 8200.hu közös nyereményjátékot hirdet. A három tiszteletjegyet azok között sorsoljuk ki, akik a Facebookon feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak: melyik veszprémi épület előtt láthatók a figurák a képen? 
A játék 2019. március 20., 17 órától 2019. március 22., 18 óráig tart. Sorsolás a játék végén online sorsolóprogram segítségével. A nyertesek nevét a játék felhívásánál hozzászólásban a sorsolás napján írjuk ki. A nyeremény átvételével kapcsolatban üzenetben vesszük fel a kapcsolatot a nyertesekkel. Amelyik nyereményért nem jelentkeznek, azt nem sorsoljuk újra.

A játékban a Facebook semmilyen formában nem vesz részt.

 

 

Ezt már olvasta!?

Teljes útlezárás a Hotel és a Hangvilla előtt

Aszfaltozzák a körforgalmat, ezért vasárnap érdemes elkerülni a belvárost. A buszok is terelőúton közlekednek. 

Négy tűzszerész meghalt egy hortobágyi robbanásban

Négy honvédségi tűzszerész életét vesztette, egy pedig megsérült egy robbanásban a Hortobágyi Nemzeti Park területén, a volt bombázótéren péntek délután.

Orrszarvú hölggyel bővült az állatkert

Az Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetségének szélesszájú orrszarvú fajkoordinátora javaslatára ismét újabb taggal bővült a Veszprémi Állatkert népszerű orrszarvú csapata.

Versillusztrációs rajzpályázatot hirdet a múzeum

A Laczkó Dezső Múzeum a "Weöres Sándor – A megmozdult szótár" című kiállításához kapcsolódóan várja az óvodások, kisiskolások műveit Versképek címmel.

Különleges koprodukcióban készül az Isten pénze

Egyedülálló vállalkozásként a Veszprémi Petőfi Színház és a Székesfehérvári Vörösmarty Színház koprodukcióban mutatja be a népszerű musicalt.

Na-Bed