Megújult a Szilágyi Keresztény Iskola Kép: Veszprém Tv

Megújult a Szilágyi Keresztény Iskola

Írta:  Veszprém Tv március 23 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A beruházáshoz mintegy 400 millió forint támogatást a kormányzat, 100 milliót pedig a Veszprémi Főegyházmegye adott.

Mintegy fél milliárd forintból újult meg a Szilágyi Keresztény Iskola. Új külsőt kapott a teljes homlokzat és új nyílászárók kerültek az épületre. Konyha és étkező is készült és megszépültek a belső udvarok is.

A beruházáshoz mintegy 400 millió forint támogatást a kormányzat, 100 milliót pedig a Veszprémi Főegyházmegye adott. Soltész Miklós az EMMI egyházügyekért felelős államtitkára az avatóünnepségen az mondta: a sok évtizednyi elmaradás után most fontos, hogy a kormányzat segítse az egyházi iskolák megújítását - tudósított a Veszprém Tv.

 

Ezt már olvasta!?

Ismét megmutatták magukat a civilek

12. alkalommal rendezték meg Veszprémi Civil Napot, amelyen a hagyományoknak megfelelően átadták a Pro Civitates díjat is.

A 2024-es nyári olimpia és paralimpia megrendezésére beadott magyar pályázat pozitív visszajelzést kapott a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól (NOB).

Ezt ígérte a pénteki hivatalos beiktatást követőem elhangzott beszédében Donald Trump, az Egyesült Államok 45. elnöke.

Emelte bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 4 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát pénteken a Mol Nyrt.

Június 26-án a második Petőfi Zenei Díj átadó gálájával kezdődik a 25. Volt fesztivál, amelyre több mint 150 ezer vendéget várnak.

Na-Bed