Illegális pálinkafőzdét számolt fel a NAV

Írta:  8200 Veszprém március 25 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Több száz liter illegálisan előállított párlatot is lefoglaltak a megyében.

A pénzügyőrök jövedéki ellenőrzést tartottak egy Veszprémhez közeli településen, ahol 3 működésben lévő desztilláló berendezést, mintegy 450 liter alkoholterméket, valamint több mint 2 500 liter lepárlásra váró cefrét találtak az ingatlan melléképületében. A helyiség ellenőrzésekor megállapították, hogy az ingatlan tulajdonosa illegálisan működtette a pálinkafőző készülékeket, ezért a pénzügyőrök a desztilláló berendezéseket és alkoholterméket a helyszínen lefoglalták.

Az ügyben jövedéki törvénysértés, valamint költségvetési csalás elkövetésének alapos gyanúja miatt indult eljárás - tájékoztatott a Veszprém Megyei Adó- és Vámigazgatóság.

Ezt már olvasta!?

962 év után létrejött Kirill pátriárka és Ferenc pápa találkozója.

Napos, száraz idő

Hétfőn napos, száraz idő várható. Gyenge délkeleti szél fúj, délután 15°C, este 10°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

Folytatódik az országos szintű fokozott ellenőrzés

Újabb két hónappal meghosszabbította a korábban elrendelt fokozott ellenőrzést az ország egész területén Papp Károly országos rendőr-főkapitány.

A változtatásra az általános iskola nyolcadik évfolyamára járó diákoknak egy alkalommal van lehetőségük.

Jogosítványt, személyit! Virágot tessék

Egyedi közúti ellenőrzésben lehetett része azoknak a hölgyeknek, akik kedd délelőtt a Veszprém és Kádárta közötti útszakaszon közlekedtek. 

Na-Bed