Központban a munkavállalók és munkaadók

Írta:  8200 Veszprém április 05 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel.

Az évek óta egyre fokozódó munkaerőhiány csökkentése, a megyei vállalkozások működésének segítése, valamint a munkaadói kínálat népszerűsítése érdekében Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém Megyei Szervezete és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Karriernapot szervez a Veszprém Arénában, 2019. május 18-án.

Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel, és ezúttal a helyi mikro- és kisvállalkozások részére is lehetőséget nyújt a megjelenésre. A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az önkéntes tagjainak, illetve az elsőként jelentkezőknek további kedvezményeket biztosít. A vállalkozások összesen 400 m2 kiállítói területen jelennek majd meg.

A Karriernapot szombaton rendezik, így a pályakezdő, álláskereső és a munkahelyet váltani szándékozó érdeklődők iskola- és munkaidőn kívül látogathatnak el az eseményre, akár családtagjaikkal közösen.

A szervezők körülbelül 2-3000 látogatót várnak. A Karriernap programja a kiállító cégek, szervezetek, oktatási intézmények bemutatkozása mellett szakmai karrierbeszélgetésekkel, interaktív szakmabemutató programokkal, szimulátorokkal és – a veszprémi Europe Direct Tájékoztató Központ közreműködésével – családi programokkal, játékokkal is kiegészül a tervek szerint.

Az önkormányzat felajánlásának köszönhetően az Aréna ingyenes helyi járati busszal is megközelíthető lesz. 

Ezt már olvasta!?

Zárlat alatt a Badacsony-hegy szőlőbetegség miatt

A teljes Badacsony-hegy zárlatát rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a szőlő aranyszínű sárgaság betegség miatt.

A tűzoltók védőszentjén ünnepeltek

Számos jutalmat is kiosztottak.

Szilveszteri határidőkre figyelmeztik a vállalkozókat

December 31-ig választható a kisadózók tételes adója (kata) és a kisvállalati adó (kiva), illetve az alanyi mentesség az áfában.

Teljes útlezárás Balatonalmádi közelében

Baleset miatt lezárták a Szentkirályszabadja és Balatonalmádi közötti útszakaszt szerdán reggel. 

Tíz év után drágul a parkolás Veszprémben

Az indoklás szerint csökkent a parkolóhelyek száma, a karbantartás költsége pedig a háromszorosára emelkedett.

Na-Bed