Központban a munkavállalók és munkaadók

Írta:  8200 Veszprém április 05 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel.

Az évek óta egyre fokozódó munkaerőhiány csökkentése, a megyei vállalkozások működésének segítése, valamint a munkaadói kínálat népszerűsítése érdekében Veszprém Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Veszprém Megyei Szervezete és a Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Karriernapot szervez a Veszprém Arénában, 2019. május 18-án.

Az állásbörze a szervezők tervei szerint legalább 50 Veszprém megyei kiállítót vonultat fel, és ezúttal a helyi mikro- és kisvállalkozások részére is lehetőséget nyújt a megjelenésre. A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az önkéntes tagjainak, illetve az elsőként jelentkezőknek további kedvezményeket biztosít. A vállalkozások összesen 400 m2 kiállítói területen jelennek majd meg.

A Karriernapot szombaton rendezik, így a pályakezdő, álláskereső és a munkahelyet váltani szándékozó érdeklődők iskola- és munkaidőn kívül látogathatnak el az eseményre, akár családtagjaikkal közösen.

A szervezők körülbelül 2-3000 látogatót várnak. A Karriernap programja a kiállító cégek, szervezetek, oktatási intézmények bemutatkozása mellett szakmai karrierbeszélgetésekkel, interaktív szakmabemutató programokkal, szimulátorokkal és – a veszprémi Europe Direct Tájékoztató Központ közreműködésével – családi programokkal, játékokkal is kiegészül a tervek szerint.

Az önkormányzat felajánlásának köszönhetően az Aréna ingyenes helyi járati busszal is megközelíthető lesz. 

Ezt már olvasta!?

Háromnapos országos sebességmérő akciót kezd a rendőrség

Augusztus 23. és 25. között a megengedett legnagyobb sebesség megtartását vizsgálják.

35 ittas vezetőt fogtak a hétvégén

A Veszprém megyei rendőrök az elmúlt hétvégén harmincöt ittas járművezetővel szemben intézkedtek, közülük egy balesetet okozott.

Egy versmondás egy színházjegyet ér

A hagyományokhoz hűen ismét lehetőség nyílik verssel fizetni a színházjegyért a magyar költészet napján, április 11-én a Veszprémi Petőfi Színházban.

Összművészeti ifjúsági kulturális fesztivál Veszprémben

A II. Pannon Unifest október 10. és 16. között zajlik majd a megyeszékhelyen, már várják az ifjú tehetségek jelentkezését.

Dromedárok a Veszprémi Állatkertben

A Németországból érkezett 3 fiatal dromedár kanca egyelőre még ismerkedik új környezetével.

Na-Bed