Lovak címmel hirdet rajzpályázatot az önkormányzat

Írta:  8200 Veszprém április 10 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A fotópályázat célja a Magyarországon, illetve a régiónkban élő különböző lófajták bemutatása. 

A beküldött fotókból válogatva francia partnervárosunk, Saumur, a híres „Cadre Noir” lovas iskola otthona 2019 júniusában szabadtéri kiállítást rendez.
 
Részvételi feltételek:
 
A pályázat nyitott, foglalkozástól, életkortól és lakóhelytől függetlenül bárki részt vehet.
Egy pályázó 5 db digitális technikával készített, színes fotóval pályázhat, melyeket az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre, digitális JPG formátumban kérünk beküldeni.
A pályázónak teljes körű szerzői és személyiségi jogokkal kell rendelkeznie a beküldött fotók fölött. Veszprém MJV Önkormányzata nem vállal felelősséget az ezek hiányából eredő jogvitákban. A szerző a képek átadásával hozzájárul a képek méretre szabásához (1x1,50m) és kiállításához.
A képekhez kérjük az alkotó nevét, a felvétel idejét (év, hónap), helyét (település, esemény) valamint a kép rövid leírását is mellékelni, melyek a kiállításra kiválasztott képek mellett olvashatók lesznek.
A téma gazdagságából adódóan bármilyen lovakhoz köthető témában várunk képeket: amelyek a magyar és kifejezetten a térségi lovas kultúráját ábrázolják, azaz sport, lóverseny, vadlovak, lovas bemutató, lóvásár, lovak munka közben, szabadidő, elkapott pillanat, lovas portré, lovagi játékok, stb.
 
A képek beküldése:
 
A képeket (a hosszabbik oldal 3500 pixel méretben, legfeljebb 5 MB nagyságban, 300 dpi felbontásra méretezve) kérjük beküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.
A képfájlokat a következő séma szerint kérjük elnevezni:
„vezetéknév.keresztnév.sorszám.jpg"
A beküldéskor kérjük a beküldő nevét, e-mail címét és telefonszámát feltüntetni.

Jutalmazás:

A kiállításra kiválasztott képek beküldői részére Veszprém ajándékcsomagot adunk át.
 
Beküldési határidő:

2019. április 14.  

Ezt már olvasta!?

Korlátozta a Magyar Posta piaci alapú szolgáltatásaira vonatkozó adatszolgáltatását a parlament kedden.

Pannonfíling Klub: filmvetítés és beszélgetés

Az állampolgár című filmet mutatják be a Teguláriumban 2018. március 28-án. 

Perlaky-díjat kapott a szeretett gyermekorvos

Dr. Takács Júlia munkáját kitartás, türelem és tolerancia jellemzi. Betegei és szüleik szeretik, tisztelik. Kollégáival szemben lojális, segítőkész.

Percek alatt hamuvá vált a szoba

Az adventi időszak és a karácsony tűzveszélyeire hívta fel a figyelmet a katasztrófavédelem és a Veszprém Megyei Tűzmegelőzési Bizottság.

A rendelet szabályozza az egyedi fogyasztásmérők alkalmazásának lehetőségét is.

Na-Bed