Dózsavárosi fejlesztések Veszprém Tv

Dózsavárosi fejlesztések

Írta:  Veszprém Tv április 10 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A megyeszékhely költségvetésének elfogadása után tartotta éves összejövetelét a Dózsavárosi Tanács. 

Hegedűs Barbara ezúttal is megosztotta a legfontosabb információkat a jelenlévőkkel. Egyebek mellett arról is, hogy melyek a városrész legfontosabb fejlesztései az év hátralévő részében. A 12. számú egyéni választókerület önkormányzati képviselője a Pápai úti csapadékvíz elvezetés rekonstrukcióját tartja az egyik legfontosabb beruházásnak - tudósított a Veszprém Tv

Nyugdíjas klubok, civil szervezetek, intézményvezetők a tagjai a veszprémi Dózsavárosi Tanácsnak. Évente kétszer üléseznek, tavasszal és ősszel. A város több mint 27 milliárdos éves költségvetéséből az elmondottak szerint bőségesen jut fejlesztésre a Dózsavárosban is. 

További részletek itt. 

Ezt már olvasta!?

Elérhető Veszprém első világháborús hadigondozási adatbázisa

A Veszprém Megyei Levéltár virtuálisan elérhető segédletei között immár megtalálható Veszprém város első világháborús hadigondozási adatbázisa is.

Idén is többnapos programsorozat övezi a füredi Anna-bált

Idén is többnapos programsorozat övezi a július 21-i füredi Anna-bált: lesz prímásverseny, operagála és utcabál is - közölték a szervezők keddi balatonfüredi sajtótájékoztatójukon.

Verssel lehet fizetni a kávéért

Ma van a költészet világnapja, ebből az alkalomból egy vers kávéházi fizetőeszközzé változik.

Változásra van szükség a bérek területén

Veszprémben is megkezdődött a Jobbik béruniós aláírásgyűjtése.

Észt gasztronómiai napok kezdődtek

A Finnugor Kulturális Főváros programsorozat rendezvényeinek sorát szeptember 1-4 között a gasztro-kultúra jegyében újabb esemény színesíti.

Na-Bed