Jótékonyság a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapján

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház május 21 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A nehezebb körülmények között élő gyermekek támogatása már hagyománnyá vált a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjain.

Az elmúlt évben egy tábla csokoládét kért a Veszprémi Petőfi Színház a gyermeknapi kavalkádra érkezőktől, amit később a Kozmutza iskola tanulói között osztottak szét a társulat tagjai az intézmény lakóinak legnagyobb örömére. Idén arra bíztatják a gyermekeket, hogy egy – jó állapotú – kinőtt ruhát hozzanak el a rendezvényre, amit később annak a gyermeknek ajándékoznak oda, aki legjobban örül neki.

Kiemelten fontosak számunkra az ifjú nézőink, ezért is teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az ünnepük, a gyermeknap számukra felejthetetlen legyen. Zenés, szórakoztató műsorral, vetélkedőkkel, arcfestéssel, színházi előadással és sok-sok meglepetéssel várjuk Őket – jegyezte meg Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes. Hozzátette, minden évben kiegészítik az eseményt egy jótékonysági akcióval, idén a ruhagyűjtéssel szeretnék elindítani a legfiatalabbakat az érzékenyítés útján.

Május 25-én, szombaton 15 és 18 óra között várják a kicsiket és nagyokat a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjára, aminek részeként a jövő évados gyermekbérletet kedvezménnyel értékesítik. A Színházkertben zenés műsorok, vetélkedők, lekváros kenyér, málnaszörp, csillámtetoválás és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. A nagyszínpadon 16 órától A kiskakas gyémánt félkrajcárja" és "A béka és az ökör" című előadás teszi még tartalmasabbá a napot. 

 

Ezt már olvasta!?

Star Wars és Gyűrűk ura miniben

Több tíz éves magángyűjtemény adja a Kockanapok - Lego kiállítás alapját, ami hétfőig tekinthető meg Veszprémben.

Az Ikea visszahívja egyik lámpáját

Az Ikea visszahívja a Calypso mennyezeti lámpák egyik szállítmányát, mert fennáll a kockázata, hogy a búrák leesnek.

Rekordot döntött az áramfogyasztás

A december 8-án mért 6749 megawatt az eddigi legmagasabb rendszerterhelési adat Magyarországon.

A komp is meghosszabbított menetrend szerint közlekedik.

Focilázban a fűnyíró

Az alábbi kép a Jutasi úton készült, a labdarúgó pályáknál megszokott mintára sikerült lenyírni a füvet a Barátság parkban. Hajrá, magyarok!

Na-Bed