Jótékonyság a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapján

Írta:  Veszprémi Petőfi Színház május 21 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

A nehezebb körülmények között élő gyermekek támogatása már hagyománnyá vált a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjain.

Az elmúlt évben egy tábla csokoládét kért a Veszprémi Petőfi Színház a gyermeknapi kavalkádra érkezőktől, amit később a Kozmutza iskola tanulói között osztottak szét a társulat tagjai az intézmény lakóinak legnagyobb örömére. Idén arra bíztatják a gyermekeket, hogy egy – jó állapotú – kinőtt ruhát hozzanak el a rendezvényre, amit később annak a gyermeknek ajándékoznak oda, aki legjobban örül neki.

Kiemelten fontosak számunkra az ifjú nézőink, ezért is teszünk meg mindent annak érdekében, hogy az ünnepük, a gyermeknap számukra felejthetetlen legyen. Zenés, szórakoztató műsorral, vetélkedőkkel, arcfestéssel, színházi előadással és sok-sok meglepetéssel várjuk Őket – jegyezte meg Kellerné Egresi Zsuzsanna igazgatóhelyettes. Hozzátette, minden évben kiegészítik az eseményt egy jótékonysági akcióval, idén a ruhagyűjtéssel szeretnék elindítani a legfiatalabbakat az érzékenyítés útján.

Május 25-én, szombaton 15 és 18 óra között várják a kicsiket és nagyokat a Veszprémi Petőfi Színház gyermeknapi programjára, aminek részeként a jövő évados gyermekbérletet kedvezménnyel értékesítik. A Színházkertben zenés műsorok, vetélkedők, lekváros kenyér, málnaszörp, csillámtetoválás és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. A nagyszínpadon 16 órától A kiskakas gyémánt félkrajcárja" és "A béka és az ökör" című előadás teszi még tartalmasabbá a napot. 

 

Ezt már olvasta!?

Meglopta a munkatársát

A veszprémi rendőrök elfogták azt a várpalotai nőt, aki munkahelyén ellopott egy mobiltelefont.

Lesz strand az uszoda mellett?

Gyakran felteszik ezt a kérdést a polgármesternek a napokban zajló lakossági fórumsorozaton.

A korábban balatoni fejlesztésekre szánt 280 milliárd forintnyi uniós keret körülbelül 20 százalékkal nőtt.

Újraválasztották Áder Jánost

Újabb öt évre köztársasági elnökké választotta Áder Jánost az Országgyűlés hétfőn.

Bemutatta új termékeit és szolgáltatásait az Apple

Az Apple bemutatta új termékeit és szolgáltatásait, köztük két új iPhone okostelefon-modellt.

Na-Bed