A szerhasználat megelőzése és visszaszorítása a cél

Írta:  Veszprém Tv június 06 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

„Szertelenül határok nélkül” címmel kétéves komplex prevenciós programot indít a veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia. 

A szerhasználat megelőzése és visszaszorítása érdekében diákoknak szemléletformáló előadásokat szerveznek iskolákban, a szülőket pedig rendhagyó interaktív szülői értekezletekre várják. A Damjanich utcában klubhelyiséget és egy drogprevenciós szabadulószobát alakítanak ki. A börtönben színház- és meseterápiás foglalkozásokat tartanak, Devecserben pedig roma program indul.

Az egyesület 86 millió forint pályázati támogatást nyert, ebből valósítják meg az elképzeléseket - számolt be a projektet bejelentős sajtótájékoztatóról a Veszprém Tv

Ezt már olvasta!?

Több mint 19 milliárd forintos turisztikai fejlesztés várható Veszprém megyében

Egyebek mellett a balatoni közlekedés összehangolása, kerékpáros turisztikai-, város- és kikötőfejlesztések szerepelnek a megvalósítandó tervek között.

Forgalomkorlátozás a 8-as főúton Öskünél

Egy kamion műszaki mentése miatt lezárták a Veszprém felé vezető oldalt.

Rácsfüggöny a mélygarázs bejáratánál

Ismét felkerült a rácsfüggöny a Szeglethy utcai mélygarázs bejáratához.

Négy vadelütés egy nap alatt

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek vaddal történő ütközés helyszínén az illetékességi területükön.

Így telt az ünnepi este

Tűzijáték, koncert és utcabál szórakoztatta a belvárosban ünneplőket szombat este. Képekkel és videóval mutatjuk meg, hogy mi történt. 

Na-Bed