Véget ért az esős évszak

Írta:  VMeteo.hu június 07 2019 Betűméret Betűméret csökkentése Betűméret növelése

Sok napsütést tartogat a pünkösdi hosszú hétvége is. 

Pénteken a változó felhőzet mellett több órás napsütésre számíthatunk, csapadék nem lesz. Gyenge-mérsékelt délnyugati szél fúj, a csúcshőmérséklet 26°C körül alakul, este 20°C-ot mérhetünk - írja előrejelzésében a VMeteo.hu.

Szombaton egy érintő hidegfront okoz mérsékelt, meg-megélénkülő légmozgást északnyugati irányból. Száraz, jórészt napos idő idő várható, szombat reggel 14°C, délután 24°C, este 19°C körül alakul a levegő hőmérséklete.

A pünkösdi hétvége már-már strandidőt ígér, bár vasárnap ármeneti gomolyképződés mellett kis eséllyel helyi zápor, esetleg zivatar kialakulhat, de nem ez lesz a jellemző. Délutánonként 25°C felett alakulhat a hőmérséklet.

Keddtől a hétvégéig jórészt napos, nyári idő ígérkezik, reggelente pár fokkal 20°C alatt alakul a hőmérséklet, délutánonként pedig 30°C is lehet.

Ezt már olvasta!?

A járdán ütötte el a gyalogost

A 48 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett. 

Óriási kézilabda fesztivált rendeznek Veszprémben

23 ország 141 csapatával idén már a 21. alkalommal rendezik meg a Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztivált 2017. augusztus 6. és 12. között.

A város dacol az időjárással

Annak ellenére, hogy az időjárás mostanában csak nyomokban emlékeztet a tavaszra, beindultak a városi kutak, csobogók.

Minőségi pályán játszhatnak

Új padlóval gazdagodott a Vetési Albert Gimnázium tornacsarnoka.

Három hét van a plakátok eltávolítására

A választás után egy héttel az ország számtalan pontján láthatók még hirdetőtáblákra, hirdetőoszlopokra kihelyezett választási plakátok.

Na-Bed